Продуктот е успешно додаден.

СОЛ ШАРЕНА СИКА БЛАГА 50Г

СОЛ ШАРЕНА СИКА БЛАГА 50Г
38,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 006004
Информациии за производот "СОЛ ШАРЕНА СИКА БЛАГА 50Г"
Корисни линкови за "СОЛ ШАРЕНА СИКА БЛАГА 50Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СОЛ ШАРЕНА СИКА БЛАГА 50Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (85,00 MKD * / 1 kg)
85,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (41,00 MKD * / 1 kg)
41,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
43,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
34,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (103,00 MKD * / 1 kg)
103,00 ден.

- 8,28 %

КРАВЈО СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА ВАКУМ /КГ КРАВЈО СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (418,00 MKD * / 1 kg)
418,00 ден.

- 24,76 %

КАШКАВАЛ МЛЕЧЕН ПАТ КРАВЈИ КОЦКА ВАКУМ /КГ КАШКАВАЛ МЛЕЧЕН ПАТ КРАВЈИ КОЦКА ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.5 kg (418,00 MKD * / 1 kg)
418,00 ден.
Прегледани