Продуктот е успешно додаден.

СУПА ПОДРАВКА КОКОШКИНА ТЕСТЕНИНИ 62Г

СУПА ПОДРАВКА КОКОШКИНА ТЕСТЕНИНИ 62Г
26,00 ден. * 33,00 ден. * (21,21% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 001051
Информациии за производот "СУПА ПОДРАВКА КОКОШКИНА ТЕСТЕНИНИ 62Г"
Корисни линкови за "СУПА ПОДРАВКА КОКОШКИНА ТЕСТЕНИНИ 62Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СУПА ПОДРАВКА КОКОШКИНА ТЕСТЕНИНИ 62Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (144,00 MKD * / 1 kg)
144,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (86,00 MKD * / 1 kg)
86,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (30,00 MKD * / 1 kg)
30,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (104,00 MKD * / 1 kg)
104,00 ден.
СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (335,00 MKD * / 1 kg)
335,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ
Содржжина 0.15 kg (305,00 MKD * / 1 kg)
305,00 ден.
ЦИТРОН ЦРВЕН ЦИТРОН ЦРВЕН
Содржжина 0.5 kg (52,00 MKD * / 1 kg)
52,00 ден.
ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (410,00 MKD * / 1 kg)
410,00 ден.
ЈАБОЛКО ЗЛАТЕН ДЕЛИШЕС ЈАБОЛКО ЗЛАТЕН ДЕЛИШЕС
Содржжина 0.5 kg (29,00 MKD * / 1 kg)
29,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (195,00 MKD * / 1 kg)
195,00 ден.

- 14,55 %

МАКАРОНИ РИСКОСА 20 500Г МАКАРОНИ РИСКОСА 20 500Г
47,00 ден. 55,00 ден.

- 15,85 %

- 17,39 %

- 21,62 %

- 27,5 %

- 45,75 %

Прегледани