Продуктот е успешно додаден.

СУПА АБЕЦЕДА ПИЛЕШКА 70Г

СУПА АБЕЦЕДА ПИЛЕШКА 70Г
28,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 001058
Информациии за производот "СУПА АБЕЦЕДА ПИЛЕШКА 70Г"
Корисни линкови за "СУПА АБЕЦЕДА ПИЛЕШКА 70Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СУПА АБЕЦЕДА ПИЛЕШКА 70Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (98,00 MKD * / 1 kg)
98,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (86,00 MKD * / 1 kg)
86,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (42,00 MKD * / 1 kg)
42,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (100,00 MKD * / 1 kg)
100,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
ЦИТРОН ЦРВЕН ЦИТРОН ЦРВЕН
Содржжина 0.5 kg (130,00 MKD * / 1 kg)
130,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (54,00 MKD * / 1 kg)
54,00 ден.
ЦВЕКЛО /КГ ЦВЕКЛО /КГ
Содржжина 0.5 kg (31,00 MKD * / 1 kg)
31,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (75,00 MKD * / 1 kg)
75,00 ден.
Прегледани