Продуктот е успешно додаден.

СУПА ПОДРАВКА ГОВЕДСКА ЅВЕЗДИЧКИ 52Г

СУПА ПОДРАВКА ГОВЕДСКА ЅВЕЗДИЧКИ 52Г
28,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 001065
Информациии за производот "СУПА ПОДРАВКА ГОВЕДСКА ЅВЕЗДИЧКИ 52Г"
Корисни линкови за "СУПА ПОДРАВКА ГОВЕДСКА ЅВЕЗДИЧКИ 52Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СУПА ПОДРАВКА ГОВЕДСКА ЅВЕЗДИЧКИ 52Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 29,37 %

КИКИРИКИ ЧЕЗА ПРЖЕНИ /КГ КИКИРИКИ ЧЕЗА ПРЖЕНИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (220,00 MKD * / 1 kg)
220,00 ден.

- 13,88 %

- 28,68 %

Прегледани