Продуктот е успешно додаден.

ЗАЧИН ВЕГЕТА 250Г

ЗАЧИН ВЕГЕТА 250Г
99,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000810
Информациии за производот "ЗАЧИН ВЕГЕТА 250Г"
Корисни линкови за "ЗАЧИН ВЕГЕТА 250Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЗАЧИН ВЕГЕТА 250Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (86,00 MKD * / 1 kg)
86,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (80,00 MKD * / 1 kg)
80,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (119,00 MKD * / 1 kg)
119,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (38,00 MKD * / 1 kg)
38,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (107,00 MKD * / 1 kg)
107,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (53,00 MKD * / 1 kg)
53,00 ден.

- 18,18 %

ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (80,00 MKD * / 1 kg)
80,00 ден.
СЛАНИНА КОСИЉАК ХАМБУРШКА ЧАДЕНА /КГ СЛАНИНА КОСИЉАК ХАМБУРШКА ЧАДЕНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (524,00 MKD * / 1 kg)
524,00 ден.

- 15,52 %

КАФЕ Ц 200Г КАФЕ Ц 200Г
105,00 ден.
Прегледани