Продуктот е успешно додаден.

ЖИТАРКИ ЧОКОМАКС НУТРИ СВИСЛИОН КЕСА 250Г

ЖИТАРКИ ЧОКОМАКС НУТРИ СВИСЛИОН КЕСА 250Г
74,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 010489
Информациии за производот "ЖИТАРКИ ЧОКОМАКС НУТРИ СВИСЛИОН КЕСА 250Г"
Корисни линкови за "ЖИТАРКИ ЧОКОМАКС НУТРИ СВИСЛИОН КЕСА 250Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЖИТАРКИ ЧОКОМАКС НУТРИ СВИСЛИОН КЕСА 250Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.

- 11,11 %

ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г
32,00 ден. 36,00 ден.

- 5,06 %

ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ Л 10/1 ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ Л 10/1
75,00 ден. 79,00 ден.

- 1,79 %

ЈОГУРТ БУЧЕН КОЗЈАК 1Л ЈОГУРТ БУЧЕН КОЗЈАК 1Л
55,00 ден. 56,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (40,00 MKD * / 1 kg)
40,00 ден.

- 10 %

СТОБИ ФЛИПС 40Г СТОБИ ФЛИПС 40Г
9,00 ден. 10,00 ден.

- 22,02 %

КЕСИ ФИНО ЕКСТРА 35Л 15/1 КЕСИ ФИНО ЕКСТРА 35Л 15/1
85,00 ден. 109,00 ден.

- 7,19 %

- 9,09 %

МАРГАРИН КРИСТАЛ 250Г МАРГАРИН КРИСТАЛ 250Г
30,00 ден. 33,00 ден.

- 7,14 %

КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (119,00 MKD * / 1 kg)
119,00 ден.

- 5,17 %

ЈОГУРТ БИТОЛСКИ 2.8% 1КГ ЈОГУРТ БИТОЛСКИ 2.8% 1КГ
55,00 ден. 58,00 ден.
КАШКАВАЛ ВИОТРОС ЕДАМ /КГ КАШКАВАЛ ВИОТРОС ЕДАМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (147,00 MKD * / 1 kg)
147,00 ден.

- 25,93 %

СУПА МАГИ ГОВЕДСКА 40Г СУПА МАГИ ГОВЕДСКА 40Г
20,00 ден. 27,00 ден.
МРАЗ 2.5КГ МРАЗ 2.5КГ
45,00 ден.
Прегледани