Продуктот е успешно додаден.

ЦЕДЕВИТА ПОРТОКАЛ 500Г

ЦЕДЕВИТА ПОРТОКАЛ 500Г
186,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000294
Информациии за производот "ЦЕДЕВИТА ПОРТОКАЛ 500Г"
Корисни линкови за "ЦЕДЕВИТА ПОРТОКАЛ 500Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЦЕДЕВИТА ПОРТОКАЛ 500Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (329,00 MKD * / 1 kg)
329,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (73,00 MKD * / 1 kg)
73,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
ОРЕВИ ЧЕЗА ЈАТКИ /КГ ОРЕВИ ЧЕЗА ЈАТКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (869,00 MKD * / 1 kg)
869,00 ден.
БАДЕМ ЧЕЗА ПЕЧЕН /КГ БАДЕМ ЧЕЗА ПЕЧЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (615,00 MKD * / 1 kg)
615,00 ден.
КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ
Содржжина 0.15 kg (399,00 MKD * / 1 kg)
399,00 ден.
ГРАДИ ПИЛЕШКИ СОЛЕТА /КГ ГРАДИ ПИЛЕШКИ СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (255,00 MKD * / 1 kg)
255,00 ден.

- 17,02 %

СУПА МАГИ КНЕДЛИ 50Г СУПА МАГИ КНЕДЛИ 50Г
39,00 ден. 47,00 ден.

- 17,02 %

СУПА МАГИ АЛПСКА 47Г СУПА МАГИ АЛПСКА 47Г
39,00 ден. 47,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (57,00 MKD * / 1 kg)
57,00 ден.
ЦВЕКЛО /КГ ЦВЕКЛО /КГ
Содржжина 0.5 kg (26,00 MKD * / 1 kg)
26,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (66,00 MKD * / 1 kg)
66,00 ден.
Прегледани