Продуктот е успешно додаден.

ЦЕДЕВИТА ЛИМОН 1КГ

ЦЕДЕВИТА ЛИМОН 1КГ
310,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000297
Информациии за производот "ЦЕДЕВИТА ЛИМОН 1КГ"
Корисни линкови за "ЦЕДЕВИТА ЛИМОН 1КГ"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЦЕДЕВИТА ЛИМОН 1КГ"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 5,17 %

- 31,58 %

КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (26,00 MKD * / 1 kg)
26,00 ден.
КАФЕ Ц 200Г КАФЕ Ц 200Г
87,00 ден.

- 18,71 %

ВРЕЌИ СВИРИЛ 150Л 10/1 ВРЕЌИ СВИРИЛ 150Л 10/1
126,00 ден. 155,00 ден.

- 22,81 %

ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (44,00 MKD * / 1 kg)
44,00 ден. 57,00 ден.
КРАВЈО СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА ВАКУМ /КГ КРАВЈО СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден.
КРАВЈО СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА ВАКУМ /КГ КРАВЈО СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден.
СИРЕЊЕ КОРАБ ТЕТОВО КРАВЈО /КГ СИРЕЊЕ КОРАБ ТЕТОВО КРАВЈО /КГ
Содржжина 0.5 kg (285,00 MKD * / 1 kg)
285,00 ден.
МОРТАДЕЛА СОЛЕТА /КГ МОРТАДЕЛА СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден.
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ
Содржжина 0.15 kg (326,00 MKD * / 1 kg)
326,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (62,00 MKD * / 1 kg)
62,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (26,00 MKD * / 1 kg)
26,00 ден.
ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (405,00 MKD * / 1 kg)
405,00 ден.
Прегледани