Продуктот е успешно додаден.

ЦЕДЕВИТА ЛИМЕТА 200Г

ЦЕДЕВИТА ЛИМЕТА 200Г
78,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000302
Информациии за производот "ЦЕДЕВИТА ЛИМЕТА 200Г"
Корисни линкови за "ЦЕДЕВИТА ЛИМЕТА 200Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЦЕДЕВИТА ЛИМЕТА 200Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (57,00 MKD * / 1 kg)
57,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (66,00 MKD * / 1 kg)
66,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.

- 12,88 %

КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ
Содржжина 0.15 kg (425,00 MKD * / 1 kg)
425,00 ден.

- 12,16 %

МАЈОНЕЗ ТОМИ КЕСА 263Г МАЈОНЕЗ ТОМИ КЕСА 263Г
65,00 ден. 74,00 ден.
СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО КОЗЈО ВАКУМ СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО КОЗЈО ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (325,00 MKD * / 1 kg)
325,00 ден.
КИКИРИКИ ЧЕЗА ПЕЧЕНИ СОЛЕНИ /КГ КИКИРИКИ ЧЕЗА ПЕЧЕНИ СОЛЕНИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (165,00 MKD * / 1 kg)
165,00 ден.
КАШКАВАЛ КОЗЈИ ОСОГОВСКИ ВАКУМ КАШКАВАЛ КОЗЈИ ОСОГОВСКИ ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (515,00 MKD * / 1 kg)
515,00 ден.
КУЛЕН ЗЛАТИБОРАЦ  ДОМАШЕН/КГ КУЛЕН ЗЛАТИБОРАЦ ДОМАШЕН/КГ
Содржжина 0.15 kg (709,00 MKD * / 1 kg)
709,00 ден.

- 3,41 %

СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (315,00 MKD * / 1 kg)
315,00 ден.
ПЕЧЕНИЦА ЗЛАТИБОРАЦ ДИМЕНА КЛАСИК /КГ ПЕЧЕНИЦА ЗЛАТИБОРАЦ ДИМЕНА КЛАСИК /КГ
Содржжина 0.15 kg (559,00 MKD * / 1 kg)
559,00 ден.
Прегледани