Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Затвори ги филтрите
од до
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 Од 13

- 21,74 %

ВОДА ПЕЛИСТЕРКА ГАЗИРАНА 1.5Л
ВОДА ПЕЛИСТЕРКА ГАЗИРАНА 1.5Л
23,00 ден. 18,00 ден.
Акција до: 10.12.2019

- 12 %

ВОДА ПЕЛИСТЕРКА НЕГАЗИРАНА 2.5Л
ВОДА ПЕЛИСТЕРКА НЕГАЗИРАНА 2.5Л
25,00 ден. 22,00 ден.
Акција до: 10.12.2019

- 12,36 %

КАФЕ ГРАНД ГОЛД 200Г
КАФЕ ГРАНД ГОЛД 200Г
89,00 ден. 78,00 ден.
Акција до: 10.12.2019

- 16,67 %

БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС НАТУРАЛ 80Г
БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС НАТУРАЛ 80Г
30,00 ден. 25,00 ден.
Акција до: 30.11.2019

- 14,13 %

МАРАМИЦИ БЕКУТАН 72/1
МАРАМИЦИ БЕКУТАН 72/1
92,00 ден. 79,00 ден.
Акција до: 15.12.2019

- 16,67 %

БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС СПАНАЌ/СИРЕЊЕ 70Г
БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС СПАНАЌ/СИРЕЊЕ 70Г
30,00 ден. 25,00 ден.
Акција до: 30.11.2019

- 15,38 %

ДЕСЕРТ МОНТЕ ЗОТТ ЧОКО 100Г
ДЕСЕРТ МОНТЕ ЗОТТ ЧОКО 100Г
39,00 ден. 33,00 ден.
Акција до: 30.11.2019

- 16,28 %

ЧОКОЛАДО ДОРИНА МЛЕЧНО 80Г
ЧОКОЛАДО ДОРИНА МЛЕЧНО 80Г
43,00 ден. 36,00 ден.
Акција до: 30.11.2019

- 16,67 %

БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС ПИЦА 70Г
БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС ПИЦА 70Г
30,00 ден. 25,00 ден.
Акција до: 30.11.2019

- 10,53 %

ПУДИНГ ЗОТТ ЗОТТИС ЧОКО 115Г
ПУДИНГ ЗОТТ ЗОТТИС ЧОКО 115Г
19,00 ден. 17,00 ден.
Акција до: 30.11.2019

- 12,82 %

ЧОКОЛАДО СНИКЕРС КИНГСАЈЗ 75Г
ЧОКОЛАДО СНИКЕРС КИНГСАЈЗ 75Г
39,00 ден. 34,00 ден.
Акција до: 10.12.2019

- 16,67 %

БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС СЛАНИНА 70Г
БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС СЛАНИНА 70Г
30,00 ден. 25,00 ден.
Акција до: 30.11.2019

- 10,71 %

КАКАО КРАШ 100Г
КАКАО КРАШ 100Г
56,00 ден. 50,00 ден.
Акција до: 30.11.2019

- 13,46 %

МЛЕКО ВИНДИЈА УХТ 2.8% 1Л
МЛЕКО ВИНДИЈА УХТ 2.8% 1Л
52,00 ден. 45,00 ден.
Акција до: 10.12.2019

- 10,53 %

ПУДИНГ ЗОТТ ЗОТТИС ВАНИЛА 115Г
ПУДИНГ ЗОТТ ЗОТТИС ВАНИЛА 115Г
19,00 ден. 17,00 ден.
Акција до: 30.11.2019

- 16,67 %

БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС ДОМАТ 70Г
БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС ДОМАТ 70Г
30,00 ден. 25,00 ден.
Акција до: 30.11.2019

- 21,43 %

ЧОКОЛАДО НАЈЛЕПШЕ ЖЕЉЕ БИСКВИТ 90Г
ЧОКОЛАДО НАЈЛЕПШЕ ЖЕЉЕ БИСКВИТ 90Г
42,00 ден. 33,00 ден.
Акција до: 10.12.2019

- 14,29 %

ЧОКОЛАДО ДОРИНА ЛЕДЕНА 100Г
ЧОКОЛАДО ДОРИНА ЛЕДЕНА 100Г
49,00 ден. 42,00 ден.
Акција до: 10.12.2019

- 11,9 %

ЧОКОЛАДО ДОРИНА СО КЕКС 80Г
ЧОКОЛАДО ДОРИНА СО КЕКС 80Г
42,00 ден. 37,00 ден.
Акција до: 30.11.2019

- 22,22 %

СУПА МАГИ ПИЛЕШКА ТЕСТЕНИНИ 50Г
СУПА МАГИ ПИЛЕШКА ТЕСТЕНИНИ 50Г
27,00 ден. 21,00 ден.
Акција до: 10.12.2019

- 23,26 %

ЧОКОЛАДО НАЈЛЕПШЕ ЖЕЉЕ МЛЕЧНО 90Г
ЧОКОЛАДО НАЈЛЕПШЕ ЖЕЉЕ МЛЕЧНО 90Г
43,00 ден. 33,00 ден.
Акција до: 10.12.2019

- 14,29 %

ЧОКОЛАДО ДОРИНА ПУНЧ 100Г
ЧОКОЛАДО ДОРИНА ПУНЧ 100Г
49,00 ден. 42,00 ден.
Акција до: 10.12.2019

- 16,67 %

БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС МИНИ ПИЦА 80Г
БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС МИНИ ПИЦА 80Г
30,00 ден. 25,00 ден.
Акција до: 30.11.2019

- 16,22 %

МАЧМАЛОУ КЛАСИК 105Г
МАЧМАЛОУ КЛАСИК 105Г
37,00 ден. 31,00 ден.
Акција до: 30.11.2019
1 Од 13
Прегледани