Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода

За Нас

Нашето делување е насочено кон задоволување на потребите на сите потрошувачи и бизнис партнери кои стапуваат во контакт со Гранапмаркети. Со професионален и софистициран однос, со целосна понуда на услуги и производи како и услови во тренд со сите европски стандарди се залагаме и работиме за подобрување на квалитетот на живеење.

 

Во сите маркети каде што сме присутни, сакаме да гарантираме исти стандарди на услуги и понуди кои гарантирано водат до поголем успех во работење.

 

 

Плано1вите и целите на компанијата се целокупниот профит да го инвестира во нови супермаркети кои му нудат на потрошувачот софистициран начин на пазарување,заедно со својот тим од 70 вработени реализирајќи ја стратегијата на  најдобри цени и најдобра услуга, водејќи се со мотото ‘’За маалска дружба’’.

Прегледани