Продуктот е успешно додаден.

ПАШТЕТА КАРНЕКС ЧАЈНА 50Г

ПАШТЕТА КАРНЕКС ЧАЈНА 50Г
36,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000078
Информациии за производот "ПАШТЕТА КАРНЕКС ЧАЈНА 50Г"
Корисни линкови за "ПАШТЕТА КАРНЕКС ЧАЈНА 50Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ПАШТЕТА КАРНЕКС ЧАЈНА 50Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 29,09 %

ЛЕШНИК ПЕЧЕН /КГ ЛЕШНИК ПЕЧЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (715,00 MKD * / 1 kg)
715,00 ден.
ИНДИСКИ ОРЕВИ ПЕЧЕН /КГ ИНДИСКИ ОРЕВИ ПЕЧЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (659,00 MKD * / 1 kg)
659,00 ден.
БАДЕМ ЧЕЗА ПЕЧЕН /КГ БАДЕМ ЧЕЗА ПЕЧЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (580,00 MKD * / 1 kg)
580,00 ден.

- 13,33 %

Прегледани