Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Затвори ги филтрите
од до
  •  
  •  
  •  
  •  
1 Од 2

- 14,67 %

ГРАВ КАРНЕКС ПОСЕН 400Г
ГРАВ КАРНЕКС ПОСЕН 400Г
75,00 ден. 64,00 ден.
Акција до: 31.08.2019

- 15,79 %

ГРАВ КАРНЕКС СО СЛАНИНА 400Г
ГРАВ КАРНЕКС СО СЛАНИНА 400Г
95,00 ден. 80,00 ден.
Акција до: 31.08.2019

- 19,57 %

ГРАВ НЕОПЛАНТА СЛАНИНА 400Г
ГРАВ НЕОПЛАНТА СЛАНИНА 400Г
92,00 ден. 74,00 ден.
Акција до: 31.07.2019

- 15,79 %

ГРАШОК КАРНЕКС СВИНСКО МЕСО 400Г
ГРАШОК КАРНЕКС СВИНСКО МЕСО 400Г
95,00 ден. 80,00 ден.
Акција до: 31.08.2019

- 15,79 %

ГРАВ КАРНЕКС СО КОЛБАСИ 400Г
ГРАВ КАРНЕКС СО КОЛБАСИ 400Г
95,00 ден. 80,00 ден.
Акција до: 31.08.2019

- 20 %

ГРАВ НЕОПЛАНТА ПРЕГО ПОСЕН 400Г
ГРАВ НЕОПЛАНТА ПРЕГО ПОСЕН 400Г
70,00 ден. 56,00 ден.
Акција до: 31.07.2019

- 20,73 %

ГРАВ НЕОПЛАНТА ШНИЦЛА 400Г
ГРАВ НЕОПЛАНТА ШНИЦЛА 400Г
82,00 ден. 65,00 ден.
Акција до: 31.07.2019

- 20,21 %

ГРАШОК НЕОПЛАНТА ШНИЦЛА 400Г
ГРАШОК НЕОПЛАНТА ШНИЦЛА 400Г
94,00 ден. 75,00 ден.
Акција до: 31.07.2019

- 14,14 %

БОЛОЊЕЗЕ КАРНЕКС ПОЛЖАВЧИЊА 400Г
БОЛОЊЕЗЕ КАРНЕКС ПОЛЖАВЧИЊА 400Г
99,00 ден. 85,00 ден.
Акција до: 31.08.2019

- 23,47 %

ГРАВ НЕОПЛАНТА КОБАСИЦА 400Г
ГРАВ НЕОПЛАНТА КОБАСИЦА 400Г
98,00 ден. 75,00 ден.
Акција до: 31.07.2019

- 16,81 %

ГУЛАШ СВИНСКИ КАРНЕКС 400Г
ГУЛАШ СВИНСКИ КАРНЕКС 400Г
119,00 ден. 99,00 ден.
Акција до: 31.08.2019

- 14,04 %

ЌОФТЕ КАРНЕКС ВО СОС 400Г
ЌОФТЕ КАРНЕКС ВО СОС 400Г
114,00 ден. 98,00 ден.
Акција до: 31.08.2019

- 16,81 %

САРМА КАРНЕКС ДОМАШНА 400Г
САРМА КАРНЕКС ДОМАШНА 400Г
119,00 ден. 99,00 ден.
Акција до: 31.08.2019

- 15,17 %

ГУЛАШ КАРНЕКС ГОВЕДСКИ 400Г
ГУЛАШ КАРНЕКС ГОВЕДСКИ 400Г
145,00 ден. 123,00 ден.
Акција до: 31.08.2019

- 15,29 %

САРМА КАРНЕКС ПОСНА 400Г
САРМА КАРНЕКС ПОСНА 400Г
85,00 ден. 72,00 ден.
Акција до: 31.08.2019

- 16,67 %

ХРАНА КАРНЕКС ВЕГЕТАРИЈАНСКА СОС 350Г
ХРАНА КАРНЕКС ВЕГЕТАРИЈАНСКА СОС 350Г
102,00 ден. 85,00 ден.
Акција до: 31.08.2019

- 14,78 %

МЕСЕН ПРЕЛИВ КАРНЕКС ЗА ШПАГЕТИ 400Г
МЕСЕН ПРЕЛИВ КАРНЕКС ЗА ШПАГЕТИ 400Г
115,00 ден. 98,00 ден.
Акција до: 31.08.2019

- 15,79 %

ШНИЦЛА ФАШИРАНА КАРНЕКС ГРАШОК 400Г
ШНИЦЛА ФАШИРАНА КАРНЕКС ГРАШОК 400Г
95,00 ден. 80,00 ден.
Акција до: 31.08.2019

- 14,78 %

ПИПЕРКА ПОЛНЕТА КАРНЕКС 400Г
ПИПЕРКА ПОЛНЕТА КАРНЕКС 400Г
115,00 ден. 98,00 ден.
Акција до: 31.08.2019
1 Од 2
Прегледани