Затвори ги филтрите
од до
  •  
  •  
  •  

- 17,17 %

ГРАВ КАРНЕКС СО СЛАНИНА 400Г
ГРАВ КАРНЕКС СО СЛАНИНА 400Г
99,00 ден. 82,00 ден.
Акција до: 28.07.2021

- 14,14 %

ГРАШОК КАРНЕКС СВИНСКО МЕСО 400Г
ГРАШОК КАРНЕКС СВИНСКО МЕСО 400Г
99,00 ден. 85,00 ден.
Акција до: 31.07.2021

- 17,17 %

ГРАВ КАРНЕКС СО КОЛБАСИ 400Г
ГРАВ КАРНЕКС СО КОЛБАСИ 400Г
99,00 ден. 82,00 ден.
Акција до: 28.07.2021

- 15,84 %

ШНИЦЛА ФАШИРАНА КАРНЕКС ГРАШОК 400Г
ШНИЦЛА ФАШИРАНА КАРНЕКС ГРАШОК 400Г
101,00 ден. 85,00 ден.
Акција до: 31.07.2021
Прегледани