Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Затвори ги филтрите
од до
  •  
  •  
  •  
1 Од 2

- 20 %

ЧЕТКА КОЛГЕИТ ПРЕМИЕР КЛИН
ЧЕТКА КОЛГЕИТ ПРЕМИЕР КЛИН
40,00 ден. 32,00 ден.
Акција до: 31.05.2019

- 20 %

ЧЕТКА КОЛГЕИТ КЛАСИК КЛИН
ЧЕТКА КОЛГЕИТ КЛАСИК КЛИН
35,00 ден. 28,00 ден.
Акција до: 31.05.2019

- 19,67 %

ЧЕТКА КОГЕИТ ЕКСТРА КЛИН 1+1
ЧЕТКА КОГЕИТ ЕКСТРА КЛИН 1+1
61,00 ден. 49,00 ден.
Акција до: 31.05.2019

- 19,51 %

ЧЕТКА КОЛГЕИТ ТРИПЛ ЕКШН 1+1
ЧЕТКА КОЛГЕИТ ТРИПЛ ЕКШН 1+1
82,00 ден. 66,00 ден.
Акција до: 31.05.2019

- 20,45 %

ЧЕТКА КОЛГЕИТ СМАЈЛС 6+
ЧЕТКА КОЛГЕИТ СМАЈЛС 6+
132,00 ден. 105,00 ден.
Акција до: 31.05.2019

- 20,45 %

ЧЕТКА КОЛГЕИТ ЕКСТРА КИДС 2-6
ЧЕТКА КОЛГЕИТ ЕКСТРА КИДС 2-6
132,00 ден. 105,00 ден.
Акција до: 31.05.2019

- 19,57 %

ЧЕТКА КОЛГЕИТ МЕДИУМ 360
ЧЕТКА КОЛГЕИТ МЕДИУМ 360
235,00 ден. 189,00 ден.
Акција до: 31.05.2019

- 19,42 %

ЧЕТКА КОЛГЕИТ НАВИГАТОР 1+1
ЧЕТКА КОЛГЕИТ НАВИГАТОР 1+1
139,00 ден. 112,00 ден.
Акција до: 31.05.2019

- 20,33 %

ЧЕТКА КОЛГЕИТ МАХ ВАЈТ
ЧЕТКА КОЛГЕИТ МАХ ВАЈТ
182,00 ден. 145,00 ден.
Акција до: 31.05.2019

- 18,53 %

ЧЕТКА КОЛГЕИТ СЛИМ СОФТ ВАЈТ
ЧЕТКА КОЛГЕИТ СЛИМ СОФТ ВАЈТ
232,00 ден. 189,00 ден.
Акција до: 31.05.2019
ЧЕТКА КОЛГЕИТ ТОТАЛ ПРО ГАМ С
ЧЕТКА КОЛГЕИТ ТОТАЛ ПРО ГАМ С
184,00 ден.
ЧЕТКА СИГНАЛ УЛТРА РИЧ
ЧЕТКА СИГНАЛ УЛТРА РИЧ
215,00 ден.

- 18,53 %

ЧЕТКА КОЛГЕИТ ЦРНА 360
ЧЕТКА КОЛГЕИТ ЦРНА 360
232,00 ден. 189,00 ден.
Акција до: 31.05.2019

- 20,33 %

ЧЕТКА КОЛГЕИТ КАВИТИ ПРОТЕКТ
ЧЕТКА КОЛГЕИТ КАВИТИ ПРОТЕКТ
182,00 ден. 145,00 ден.
Акција до: 31.05.2019
ЧЕТКА ДЕНТАЛ СОФТ КЕР КИДС 3+
ЧЕТКА ДЕНТАЛ СОФТ КЕР КИДС 3+
36,00 ден.

- 19,57 %

ЧЕТКА ЗА ЗАБИ КОЛГЕЈТ ВАЈТ НАУ360
ЧЕТКА ЗА ЗАБИ КОЛГЕЈТ ВАЈТ НАУ360
235,00 ден. 189,00 ден.
Акција до: 31.05.2019
1 Од 2
Прегледани