Затвори ги филтрите
од до
  •  
ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 6/1
ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 6/1
52,00 ден.

- 5,95 %

ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1
ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1
84,00 ден. 79,00 ден.
Акција до: 30.04.2021

- 5,06 %

ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ Л 10/1
ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ Л 10/1
79,00 ден. 75,00 ден.
Акција до: 30.04.2021

- 4,17 %

ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ Л 6/1
ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ Л 6/1
48,00 ден. 46,00 ден.
Акција до: 30.04.2021

- 2,53 %

ЈАЈЦА ВЕЗЕ М 10/1
ЈАЈЦА ВЕЗЕ М 10/1
79,00 ден. 77,00 ден.
Акција до: 30.04.2021
ЈАЈЦА ВЕЗЕ ХЛ 10/1
ЈАЈЦА ВЕЗЕ ХЛ 10/1
95,00 ден.

- 7,29 %

ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ ПРЕПЕЛИЦА 12/1
ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ ПРЕПЕЛИЦА 12/1
96,00 ден. 89,00 ден.
Акција до: 05.05.2021

- 3,1 %

ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ М 20/1
ЈАЈЦА СУПЕР ЈАЈЦЕ М 20/1
129,00 ден. 125,00 ден.
Акција до: 05.05.2021
Прегледани