Затвори ги филтрите
од до
  •  
  •  

- 21,62 %

МЕСЕН НАРЕЗОК МИСПОЛ СВИНСКИ 130Г
МЕСЕН НАРЕЗОК МИСПОЛ СВИНСКИ 130Г
37,00 ден. 29,00 ден.
Акција до: 31.05.2022

- 18,06 %

МЕСЕН НАРЕЗОК ПОДРАВКА ГОВЕДСКИ 150Г
МЕСЕН НАРЕЗОК ПОДРАВКА ГОВЕДСКИ 150Г
72,00 ден. 59,00 ден.
Акција до: 31.05.2022

- 21,62 %

МЕСЕН НАРЕЗОК МИСПОЛ ГОВЕДСКИ 130Г
МЕСЕН НАРЕЗОК МИСПОЛ ГОВЕДСКИ 130Г
37,00 ден. 29,00 ден.
Акција до: 31.05.2022

- 16,67 %

МЕСЕН НАРЕЗОК ПОДРАВКА 150Г
МЕСЕН НАРЕЗОК ПОДРАВКА 150Г
66,00 ден. 55,00 ден.
Акција до: 31.05.2022

- 20,41 %

ШУНКА МИСПОЛ СВИНСКА 110Г
ШУНКА МИСПОЛ СВИНСКА 110Г
49,00 ден. 39,00 ден.
Акција до: 31.05.2022

- 20,41 %

ШУНКА МИСПОЛ ПИЛЕШКА 110Г
ШУНКА МИСПОЛ ПИЛЕШКА 110Г
49,00 ден. 39,00 ден.
Акција до: 31.05.2022
Прегледани