Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Затвори ги филтрите
од до
  •  
  •  
1 Од 2
ПЧЕНКА БАНДУЕЛЕ 212МЛ
ПЧЕНКА БАНДУЕЛЕ 212МЛ
34,00 ден.
ПЧЕНКА БАНДУЕЛЕ 425МЛ
ПЧЕНКА БАНДУЕЛЕ 425МЛ
49,00 ден.

- 10,53 %

ГРАШОК ПОДРАВКА 800Г
ГРАШОК ПОДРАВКА 800Г
76,00 ден. 68,00 ден.
Акција до: 31.12.2019

- 9,3 %

ГРАШОК ПОДРАВКА 400Г
ГРАШОК ПОДРАВКА 400Г
43,00 ден. 39,00 ден.
Акција до: 31.12.2019
ГРАШОК БАНДУЕЛЕ 425МЛ
ГРАШОК БАНДУЕЛЕ 425МЛ
44,00 ден.
ГРАШОК БАНДУЕЛЕ 850МЛ
ГРАШОК БАНДУЕЛЕ 850МЛ
76,00 ден.
ПЧЕНКА ПОДРАВКА 340Г
ПЧЕНКА ПОДРАВКА 340Г
52,00 ден.
ПЧЕНКА БАНДУЕЛЕ 850МЛ
ПЧЕНКА БАНДУЕЛЕ 850МЛ
85,00 ден.
ГРАШОК ДИВЕЛА 800Г
ГРАШОК ДИВЕЛА 800Г
68,00 ден.
ЃУВЕЧ ПОДРАВКА 840Г
ЃУВЕЧ ПОДРАВКА 840Г
92,00 ден.
САЛАТА КИМ ПИЛЕШКА 400Г
САЛАТА КИМ ПИЛЕШКА 400Г
120,00 ден.
САЛАТА КИМ ПИЛЕШКА 200Г
САЛАТА КИМ ПИЛЕШКА 200Г
66,00 ден.
САЛАТА КИМ РУСКА 400Г
САЛАТА КИМ РУСКА 400Г
106,00 ден.
САЛАТА КИМ РУСКА  200Г
САЛАТА КИМ РУСКА 200Г
56,00 ден.
ПЧЕНКА КЛАСИК БЛАГА 425МЛ
ПЧЕНКА КЛАСИК БЛАГА 425МЛ
36,00 ден.
ГРАШОК НИТЕФРИ КЛАСИК 425МЛ
ГРАШОК НИТЕФРИ КЛАСИК 425МЛ
35,00 ден.
СПАНАЌ РАЈСКА ГРАДИНА 50Г
СПАНАЌ РАЈСКА ГРАДИНА 50Г
46,00 ден.
САЛАТА АСТЕР ТАРАТОР 1КГ
САЛАТА АСТЕР ТАРАТОР 1КГ
215,00 ден.
САЛАТА АСТЕР ПИЛЕШКА 1КГ
САЛАТА АСТЕР ПИЛЕШКА 1КГ
215,00 ден.
САЛАТА АСТЕР РУСКА 1КГ
САЛАТА АСТЕР РУСКА 1КГ
179,00 ден.
САЛАТА АСТЕР ФРАНЦУСКА  БЕЛА 350Г
САЛАТА АСТЕР ФРАНЦУСКА БЕЛА 350Г
98,00 ден.
САЛАТА АСТЕР ПИЛЕШКА350Г
САЛАТА АСТЕР ПИЛЕШКА350Г
95,00 ден.
1 Од 2
Прегледани