Затвори ги филтрите
од до
  •  
1 Од 2

- 6,27 %

СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ МЕШАНО ВАКУМ /КГ
СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
319,00 ден. 299,00 ден.
Акција до: 30.04.2021

- 5,42 %

СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ КРАВЈО БЕЛО ВАКУМ /КГ
СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ КРАВЈО БЕЛО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (279,00 MKD * / 1 kg)
295,00 ден. 279,00 ден.
Акција до: 30.04.2021

- 10,68 %

СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ
Содржжина 0.15 kg (276,00 MKD * / 1 kg)
309,00 ден. 276,00 ден.
Акција до: 03.05.2021

- 8,55 %

СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК МЕШАНО /КГ
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК МЕШАНО /КГ
Содржжина 0.15 kg (310,00 MKD * / 1 kg)
339,00 ден. 310,00 ден.
Акција до: 30.04.2021
СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО МЕШАНО ВАКУМ /КГ
СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (316,00 MKD * / 1 kg)
316,00 ден.
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК ОВЧО БЕЛО /КГ
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК ОВЧО БЕЛО /КГ
Содржжина 0.15 kg (349,00 MKD * / 1 kg)
349,00 ден.
СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО КОЗЈО ВАКУМ
СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО КОЗЈО ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (325,00 MKD * / 1 kg)
325,00 ден.
СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО КРАВЈО ВАКУМ /КГ
СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО КРАВЈО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (295,00 MKD * / 1 kg)
295,00 ден.
СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО ОВЧО ВАКУМ /КГ
СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО ОВЧО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (325,00 MKD * / 1 kg)
325,00 ден.
СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО МЕШАНО ВАКУМ /КГ
СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден.
СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО КРАВЈО ВАКУМ /КГ
СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО КРАВЈО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (289,00 MKD * / 1 kg)
289,00 ден.
СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ БИЕНО ВАКУМ /КГ
СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ БИЕНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.2 kg (419,00 MKD * / 1 kg)
419,00 ден.
МОЦАРЕЛА ПАЛАДИН 250Г
МОЦАРЕЛА ПАЛАДИН 250Г
182,00 ден.

- 10,43 %

СИРЕЊЕ ПРЕЗИДЕНТ САЛАКИС КРАВЈО 330Г
СИРЕЊЕ ПРЕЗИДЕНТ САЛАКИС КРАВЈО 330Г
115,00 ден. 103,00 ден.
Акција до: 05.05.2021

- 7,63 %

СИРЕЊЕ ПРЕЗИДЕНТ САЛАКИС МЕШАНО 330Г
СИРЕЊЕ ПРЕЗИДЕНТ САЛАКИС МЕШАНО 330Г
118,00 ден. 109,00 ден.
Акција до: 05.05.2021
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК КРАВЈО ЖОЛТО /КГ
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК КРАВЈО ЖОЛТО /КГ
Содржжина 0.15 kg (395,00 MKD * / 1 kg)
395,00 ден.
СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО ОВЧО ВАКУМ
СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО ОВЧО ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (319,00 MKD * / 1 kg)
319,00 ден.

- 8,2 %

СИРЕЊЕ ПРЕЗИДЕНТ САЛАКИС ОВЧО 330Г
СИРЕЊЕ ПРЕЗИДЕНТ САЛАКИС ОВЧО 330Г
122,00 ден. 112,00 ден.
Акција до: 05.05.2021
СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО КОЗЈО ВАКУМ
СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО КОЗЈО ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (326,00 MKD * / 1 kg)
326,00 ден.
1 Од 2
Прегледани