Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Затвори ги филтрите
од до
  •  
1 Од 4
КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ЕДАМЕР 40% /КГ
КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ЕДАМЕР 40% /КГ
Содржжина 0.15 kg (389,00 MKD * / 1 kg)
389,00 ден.
КАШКАВАЛ ЗДРАВЈЕ МЕШАН 500Г
КАШКАВАЛ ЗДРАВЈЕ МЕШАН 500Г
Содржжина 0.15 kg (430,00 MKD * / 1 kg)
430,00 ден.
КАШКАВАЛ ЕДАМ ПАЛАДИН 40%ММ /КГ
КАШКАВАЛ ЕДАМ ПАЛАДИН 40%ММ /КГ
Содржжина 0.15 kg (389,00 MKD * / 1 kg)
389,00 ден.
КАШКАВАЛ КАПОНЕ МОЦАРЕЛА ПИЦА /КГ
КАШКАВАЛ КАПОНЕ МОЦАРЕЛА ПИЦА /КГ
Содржжина 0.15 kg (319,00 MKD * / 1 kg)
319,00 ден.
КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ
КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ
Содржжина 0.15 kg (389,00 MKD * / 1 kg)
389,00 ден.
КАШКАВАЛ МИЛРАМ ЕДАМЕР 40% /КГ
КАШКАВАЛ МИЛРАМ ЕДАМЕР 40% /КГ
Содржжина 0.15 kg (369,00 MKD * / 1 kg)
369,00 ден.

- 8,89 %

КАШКАВАЛ ЗДРАВЈЕ КРАВЈИ 500Г
КАШКАВАЛ ЗДРАВЈЕ КРАВЈИ 500Г
Содржжина 0.15 kg (369,00 MKD * / 1 kg)
405,00 ден. 369,00 ден.
Акција до: 23.10.2019
КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ
КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (429,00 MKD * / 1 kg)
429,00 ден.
КАШКАВАЛ КУМАНОВСКИ МЕШАН 6/1
КАШКАВАЛ КУМАНОВСКИ МЕШАН 6/1
Содржжина 0.2 kg (469,00 MKD * / 1 kg)
469,00 ден.
КАШКАВАЛ ЛИВАДА ПОМУРСКА МЛЕКАРА 45% /КГ
КАШКАВАЛ ЛИВАДА ПОМУРСКА МЛЕКАРА 45% /КГ
Содржжина 0.15 kg (445,00 MKD * / 1 kg)
445,00 ден.

- 25,68 %

ТОСТ ЗОТТ ТОАСТ 150Г
ТОСТ ЗОТТ ТОАСТ 150Г
74,00 ден. 55,00 ден.
Акција до: 31.10.2019
КАШКАВАЛ МИЛРАМ ГАУДА 45% /КГ
КАШКАВАЛ МИЛРАМ ГАУДА 45% /КГ
Содржжина 0.15 kg (369,00 MKD * / 1 kg)
369,00 ден.
КАШКАВАЛ МЕШАН КУМАНОВСКИ 3/1
КАШКАВАЛ МЕШАН КУМАНОВСКИ 3/1
Содржжина 0.15 kg (415,00 MKD * / 1 kg)
415,00 ден.
КАШКАВАЛ КОЗЈИ ОСОГОВСКИ ВАКУМ
КАШКАВАЛ КОЗЈИ ОСОГОВСКИ ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (515,00 MKD * / 1 kg)
515,00 ден.

- 7,56 %

КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ПИТА
КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ПИТА
Содржжина 0.2 kg (379,00 MKD * / 1 kg)
410,00 ден. 379,00 ден.
Акција до: 23.10.2019
КАШКАВАЛ ИДЕАЛ ШИПКА КРАВЈИ ВАКУМ
КАШКАВАЛ ИДЕАЛ ШИПКА КРАВЈИ ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (390,00 MKD * / 1 kg)
390,00 ден.
КАШКАВАЛ ЕДАМЕЦ ЗЕЛЕНА ДОЛИНА 45% /КГ
КАШКАВАЛ ЕДАМЕЦ ЗЕЛЕНА ДОЛИНА 45% /КГ
Содржжина 0.15 kg (419,00 MKD * / 1 kg)
419,00 ден.
КАШКАВАЛ ОВЧИ КУМАНОВСКИ /КГ
КАШКАВАЛ ОВЧИ КУМАНОВСКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (509,00 MKD * / 1 kg)
509,00 ден.
КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ КРАВЈИ ВАКУМ
КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ КРАВЈИ ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (379,00 MKD * / 1 kg)
379,00 ден.
КАШКАВАЛ ЗДРАВЈЕ КРАВЈИ /КГ
КАШКАВАЛ ЗДРАВЈЕ КРАВЈИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (389,00 MKD * / 1 kg)
389,00 ден.
КАШКАВАЛ МАЛЕШЕВСКИ МЕШАН 500Г
КАШКАВАЛ МАЛЕШЕВСКИ МЕШАН 500Г
Содржжина 0.15 kg (415,00 MKD * / 1 kg)
415,00 ден.
КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ ОВЧИ ВАКУМ
КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ ОВЧИ ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (515,00 MKD * / 1 kg)
515,00 ден.
1 Од 4
Прегледани