Затвори ги филтрите
од до
  •  

- 5,09 %

КАШКАВАЛ ЗДРАВЈЕ МЕШАН 500Г
КАШКАВАЛ ЗДРАВЈЕ МЕШАН 500Г
Содржжина 0.15 kg (429,00 MKD * / 1 kg)
452,00 ден. 429,00 ден.
Акција до: 31.08.2021

- 11,66 %

КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ
КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (379,00 MKD * / 1 kg)
429,00 ден. 379,00 ден.
Акција до: 18.08.2021

- 14,29 %

КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ЕДАМ 40% СЛАЈС 200Г
КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ЕДАМ 40% СЛАЈС 200Г
105,00 ден. 90,00 ден.
Акција до: 18.08.2021
КАШКАВАЛ КУМАНОВСКИ МЕШАН 6/1
КАШКАВАЛ КУМАНОВСКИ МЕШАН 6/1
Содржжина 0.2 kg (489,00 MKD * / 1 kg)
489,00 ден.

- 14,29 %

КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 40%СЛАЈС 200Г
КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 40%СЛАЈС 200Г
105,00 ден. 90,00 ден.
Акција до: 18.08.2021
КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ПИТА
КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ПИТА
Содржжина 0.2 kg (410,00 MKD * / 1 kg)
410,00 ден.
КАШКАВАЛ МАЛЕШЕВСКИ МЕШАН 500Г
КАШКАВАЛ МАЛЕШЕВСКИ МЕШАН 500Г
Содржжина 0.15 kg (399,00 MKD * / 1 kg)
399,00 ден.
КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН КРУГ /КГ
КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН КРУГ /КГ
Содржжина 0.15 kg (439,00 MKD * / 1 kg)
439,00 ден.
КАШКАВАЛ ИДЕАЛ ШИПКА МЕШАН ВАКУМ
КАШКАВАЛ ИДЕАЛ ШИПКА МЕШАН ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (420,00 MKD * / 1 kg)
420,00 ден.
КАШКАВАЛ ГАУДА ГЕРМАНСКИ /КГ
КАШКАВАЛ ГАУДА ГЕРМАНСКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (375,00 MKD * / 1 kg)
375,00 ден.

- 14,29 %

КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ЕМЕНТАЛЕР 45% 200Г
КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ЕМЕНТАЛЕР 45% 200Г
105,00 ден. 90,00 ден.
Акција до: 18.08.2021

- 9,32 %

КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ
КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ
Содржжина 0.15 kg (389,00 MKD * / 1 kg)
429,00 ден. 389,00 ден.
Акција до: 31.08.2021
КАШКАВАЛ ВЕМИЛК МЕШАН ВАКУМ /КГ
КАШКАВАЛ ВЕМИЛК МЕШАН ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (389,00 MKD * / 1 kg)
389,00 ден.
Прегледани