Продуктот е успешно додаден.

КАФЕ МИНАС 200Г

КАФЕ МИНАС 200Г
87,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000226
Информациии за производот "КАФЕ МИНАС 200Г"
Корисни линкови за "КАФЕ МИНАС 200Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "КАФЕ МИНАС 200Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КРАВЈО СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА ВАКУМ /КГ КРАВЈО СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (310,00 MKD * / 1 kg)
310,00 ден.

- 42,86 %

ЗАЧИН МАГИ 400Г ЗАЧИН МАГИ 400Г
60,00 ден. 105,00 ден.
КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА ОВЧИ ВАК. /КГ КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА ОВЧИ ВАК. /КГ
Содржжина 0.5 kg (599,00 MKD * / 1 kg)
599,00 ден.
СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (329,00 MKD * / 1 kg)
329,00 ден.
КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ
Содржжина 0.15 kg (450,00 MKD * / 1 kg)
450,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
ЛЕШНИК ПЕЧЕН /КГ ЛЕШНИК ПЕЧЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (689,00 MKD * / 1 kg)
689,00 ден.
САЛАМА ЗЛАТИБОРАЦ ДОМАШНА /КГ САЛАМА ЗЛАТИБОРАЦ ДОМАШНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (710,00 MKD * / 1 kg)
710,00 ден.
ПРШУТ ГРЕИСИНГЕР СВИНСКИ /КГ ПРШУТ ГРЕИСИНГЕР СВИНСКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (1.040,00 MKD * / 1 kg)
1.040,00 ден.
Прегледани