Продуктот е успешно додаден.

КОМПИР МЛАД /КГ

КОМПИР МЛАД /КГ
39,00 ден. *
Содржина: 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)

Цената со вклучен ДДВ

  • 013094
  • Овој производ се мери на вага и варира по тежина а горе е истакната приближна цена. Во кошницата ќе биде наведена најблиската приближна цена според количината која сте ја одбрале. Финалната цена ке биде на самата фискална сметка откако ке се измери тежината на производот. Ако плаќате преку интернет од вашата сметка ќе се наплати оној износ кој што ќе го добиете на нашата сметка после испораката. Сликата на производот е само симболичен приказ.
Информациии за производот "КОМПИР МЛАД /КГ"
Корисни линкови за "КОМПИР МЛАД /КГ"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "КОМПИР МЛАД /КГ"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (110,00 MKD * / 1 kg)
110,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (29,00 MKD * / 1 kg)
29,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
30,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (52,00 MKD * / 1 kg)
52,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (53,00 MKD * / 1 kg)
53,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (91,00 MKD * / 1 kg)
91,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (68,00 MKD * / 1 kg)
68,00 ден.
ЈАБОЛКО ГРИНИ ЈАБОЛКО ГРИНИ
Содржжина 0.5 kg (33,00 MKD * / 1 kg)
33,00 ден.
АВОКАДО АВОКАДО
Содржжина 0.5 kg (250,00 MKD * / 1 kg)
250,00 ден.
КАШКАВАЛ КОЗЈИ ОСОГОВСКИ ВАКУМ КАШКАВАЛ КОЗЈИ ОСОГОВСКИ ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (580,00 MKD * / 1 kg)
580,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ЦВЕКЛО /КГ ЦВЕКЛО /КГ
Содржжина 0.5 kg (26,00 MKD * / 1 kg)
26,00 ден.
КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ
Содржжина 0.15 kg (450,00 MKD * / 1 kg)
450,00 ден.
СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО КРАВЈО БИЕНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО КРАВЈО БИЕНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.2 kg (395,00 MKD * / 1 kg)
395,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (29,00 MKD * / 1 kg)
29,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
Прегледани