Продуктот е успешно додаден.

ПОРТОКАЛ

ПОРТОКАЛ
82,00 ден. *
Содржина: 0.5 kg (82,00 MKD * / 1 kg)

Цената со вклучен ДДВ

  • 002042
  • Овој производ се мери на вага и варира по тежина а горе е истакната приближна цена. Во кошницата ќе биде наведена најблиската приближна цена според количината која сте ја одбрале. Финалната цена ке биде на самата фискална сметка откако ке се измери тежината на производот. Ако плаќате преку интернет од вашата сметка ќе се наплати оној износ кој што ќе го добиете на нашата сметка после испораката. Сликата на производот е само симболичен приказ.
Информациии за производот "ПОРТОКАЛ"
Корисни линкови за "ПОРТОКАЛ"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ПОРТОКАЛ"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (75,00 MKD * / 1 kg)
75,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (82,00 MKD * / 1 kg)
82,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (68,00 MKD * / 1 kg)
68,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (75,00 MKD * / 1 kg)
75,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (79,00 MKD * / 1 kg)
79,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (57,00 MKD * / 1 kg)
57,00 ден.
ЦИТРОН ЦРВЕН ЦИТРОН ЦРВЕН
Содржжина 0.5 kg (155,00 MKD * / 1 kg)
155,00 ден.
ЈАБОЛКО ЦРВЕН ДЕЛИШЕЦ ЈАБОЛКО ЦРВЕН ДЕЛИШЕЦ
Содржжина 0.5 kg (97,00 MKD * / 1 kg)
97,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (119,00 MKD * / 1 kg)
119,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (109,00 MKD * / 1 kg)
109,00 ден.
АВОКАДО АВОКАДО
Содржжина 0.5 kg (309,00 MKD * / 1 kg)
309,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
34,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (67,00 MKD * / 1 kg)
67,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
39,00 ден.
ТИКВИЦА /КГ ТИКВИЦА /КГ
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.

- 12,82 %

ЛЕШНИК ПЕЧЕН /КГ ЛЕШНИК ПЕЧЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (715,00 MKD * / 1 kg)
715,00 ден.
БАДЕМ ЧЕЗА СИРОВ /КГ БАДЕМ ЧЕЗА СИРОВ /КГ
Содржжина 0.15 kg (579,00 MKD * / 1 kg)
579,00 ден.
Прегледани