Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Затвори ги филтрите
од до
  •  
1 Од 2
ДОМАТ
ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
КРАСТАВИЦА
КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (73,00 MKD * / 1 kg)
73,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 0.5 kg (25,00 MKD * / 1 kg)
25,00 ден.
КРОМИД
КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (26,00 MKD * / 1 kg)
26,00 ден.
ТИКВИЦА /ПАРЧЕ
ТИКВИЦА /ПАРЧЕ
27,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (90,00 MKD * / 1 kg)
90,00 ден.
КОМПИР
КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (26,00 MKD * / 1 kg)
26,00 ден.
МАГДОНОС КИТКА
МАГДОНОС КИТКА
15,00 ден.
КРОМИД МЛАД КИТКА
КРОМИД МЛАД КИТКА
24,00 ден.
МАРУЛА
МАРУЛА
25,00 ден.
МОРКОВ
МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (26,00 MKD * / 1 kg)
26,00 ден.
ПРАЗ ПАРЧЕ
ПРАЗ ПАРЧЕ
53,00 ден.
МОДАР ПАТЛИЏАН ПАРЧЕ
МОДАР ПАТЛИЏАН ПАРЧЕ
25,00 ден.
КРОМИД ЦРВЕН / КГ
КРОМИД ЦРВЕН / КГ
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
ЗЕЛКА БЕЛА /КГ
ЗЕЛКА БЕЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (25,00 MKD * / 1 kg)
25,00 ден.
ПИПЕРКИ ЛУТИ /КГ
ПИПЕРКИ ЛУТИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ПИПЕРКИ ЦРВЕНИ А КЛАСА
ПИПЕРКИ ЦРВЕНИ А КЛАСА
Содржжина 0.5 kg (57,00 MKD * / 1 kg)
57,00 ден.
БРОКУЛА /КГ
БРОКУЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (100,00 MKD * / 1 kg)
100,00 ден.
БЛИТВА КИТКА
БЛИТВА КИТКА
25,00 ден.
ЦВЕКЛО /КГ
ЦВЕКЛО /КГ
Содржжина 0.5 kg (26,00 MKD * / 1 kg)
26,00 ден.
ЗЕЛКА ЦРВЕНА /КГ
ЗЕЛКА ЦРВЕНА /КГ
Содржжина 0.5 kg (33,00 MKD * / 1 kg)
33,00 ден.
ЦЕЛЕР
ЦЕЛЕР
65,00 ден.
КАРФИОЛ /КГ
КАРФИОЛ /КГ
Содржжина 0.5 kg (80,00 MKD * / 1 kg)
80,00 ден.
1 Од 2
Прегледани