Продуктот е успешно додаден.

МОРКОВ

МОРКОВ
59,00 ден. *
Содржина: 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)

Цената со вклучен ДДВ

  • 002001
  • Овој производ се мери на вага и варира по тежина а горе е истакната приближна цена. Во кошницата ќе биде наведена најблиската приближна цена според количината која сте ја одбрале. Финалната цена ке биде на самата фискална сметка откако ке се измери тежината на производот. Ако плаќате преку интернет од вашата сметка ќе се наплати оној износ кој што ќе го добиете на нашата сметка после испораката. Сликата на производот е само симболичен приказ.
Информациии за производот "МОРКОВ"
Корисни линкови за "МОРКОВ"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "МОРКОВ"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (89,00 MKD * / 1 kg)
89,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
43,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (78,00 MKD * / 1 kg)
78,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (78,00 MKD * / 1 kg)
78,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (74,00 MKD * / 1 kg)
74,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (143,00 MKD * / 1 kg)
143,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (78,00 MKD * / 1 kg)
78,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (91,00 MKD * / 1 kg)
91,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (148,00 MKD * / 1 kg)
148,00 ден.
ЗЕЛКА БЕЛА /КГ ЗЕЛКА БЕЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (32,00 MKD * / 1 kg)
32,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
20,00 ден.
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ
Содржжина 0.15 kg (520,00 MKD * / 1 kg)
520,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
ПАШКАНАТ /КГ ПАШКАНАТ /КГ
Содржжина 0.2 kg (156,00 MKD * / 1 kg)
156,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
20,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (89,00 MKD * / 1 kg)
89,00 ден.
КУЛЕН СОЛЕТА /КГ КУЛЕН СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (699,00 MKD * / 1 kg)
699,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (78,00 MKD * / 1 kg)
78,00 ден.
МОДАР ПАТЛИЏАН /КГ МОДАР ПАТЛИЏАН /КГ
Содржжина 0.5 kg (182,00 MKD * / 1 kg)
182,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
43,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (78,00 MKD * / 1 kg)
78,00 ден.
Прегледани