Продуктот е успешно додаден.

БАНАНИ

БАНАНИ
86,00 ден. *
Содржина: 0.5 kg (86,00 MKD * / 1 kg)

Цената со вклучен ДДВ

  • 002013
  • Овој производ се мери на вага и варира по тежина а горе е истакната приближна цена. Во кошницата ќе биде наведена најблиската приближна цена според количината која сте ја одбрале. Финалната цена ке биде на самата фискална сметка откако ке се измери тежината на производот. Ако плаќате преку интернет од вашата сметка ќе се наплати оној износ кој што ќе го добиете на нашата сметка после испораката. Сликата на производот е само симболичен приказ.
Информациии за производот "БАНАНИ"
Корисни линкови за "БАНАНИ"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "БАНАНИ"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (80,00 MKD * / 1 kg)
80,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (119,00 MKD * / 1 kg)
119,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (105,00 MKD * / 1 kg)
105,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (38,00 MKD * / 1 kg)
38,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (107,00 MKD * / 1 kg)
107,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (149,00 MKD * / 1 kg)
149,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (53,00 MKD * / 1 kg)
53,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (319,00 MKD * / 1 kg)
319,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (215,00 MKD * / 1 kg)
215,00 ден.
ЈАБОЛКО ЦРВЕН ДЕЛИШЕЦ ЈАБОЛКО ЦРВЕН ДЕЛИШЕЦ
Содржжина 0.5 kg (47,00 MKD * / 1 kg)
47,00 ден.
ЈАБОЛКО ГРИНИ ЈАБОЛКО ГРИНИ
Содржжина 0.5 kg (58,00 MKD * / 1 kg)
58,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)
35,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
59,00 ден.
АВОКАДО АВОКАДО
Содржжина 0.5 kg (339,00 MKD * / 1 kg)
339,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
33,00 ден.
ЦИТРОН ЦРВЕН ЦИТРОН ЦРВЕН
Содржжина 0.5 kg (97,00 MKD * / 1 kg)
97,00 ден.
ЗЕЛКА БЕЛА /КГ ЗЕЛКА БЕЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (25,00 MKD * / 1 kg)
25,00 ден.
ТИКВИЦА /КГ ТИКВИЦА /КГ
Содржжина 0.5 kg (155,00 MKD * / 1 kg)
155,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (80,00 MKD * / 1 kg)
80,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.

- 22,34 %

КАШКАВАЛ МЛЕЧЕН ПАТ КРАВЈИ /КГ КАШКАВАЛ МЛЕЧЕН ПАТ КРАВЈИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (429,00 MKD * / 1 kg)
429,00 ден.

- 12,5 %

- 16,74 %

Прегледани