Продуктот е успешно додаден.

ПЕРЕЦИ ЕЛЕФАНТ СУСАМ БЕЛ ЦРН 80Г

ПЕРЕЦИ ЕЛЕФАНТ СУСАМ БЕЛ ЦРН 80Г
39,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 009716
Информациии за производот "ПЕРЕЦИ ЕЛЕФАНТ СУСАМ БЕЛ ЦРН 80Г"
Корисни линкови за "ПЕРЕЦИ ЕЛЕФАНТ СУСАМ БЕЛ ЦРН 80Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ПЕРЕЦИ ЕЛЕФАНТ СУСАМ БЕЛ ЦРН 80Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (94,00 MKD * / 1 kg)
94,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (75,00 MKD * / 1 kg)
75,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (95,00 MKD * / 1 kg)
95,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (87,00 MKD * / 1 kg)
87,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (40,00 MKD * / 1 kg)
40,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (89,00 MKD * / 1 kg)
89,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)
35,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (119,00 MKD * / 1 kg)
119,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (108,00 MKD * / 1 kg)
108,00 ден.
АВОКАДО АВОКАДО
Содржжина 0.5 kg (319,00 MKD * / 1 kg)
319,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (51,00 MKD * / 1 kg)
51,00 ден.

- 21,28 %

ИНДИСКИ ОРЕВИ ПЕЧЕН /КГ ИНДИСКИ ОРЕВИ ПЕЧЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (689,00 MKD * / 1 kg)
689,00 ден.
Прегледани