Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Затвори ги филтрите
од до
  •  
ТОРТА ОПЕРА 1/2 ЗАФИР
ТОРТА ОПЕРА 1/2 ЗАФИР
390,00 ден.
ТОРТА ЕГЗОТИК 1/2 ЗАФИР
ТОРТА ЕГЗОТИК 1/2 ЗАФИР
370,00 ден.
ТОРТА ЧОКОЛАДНА МУС 1/2 ЗАФИР
ТОРТА ЧОКОЛАДНА МУС 1/2 ЗАФИР
290,00 ден.
ТОРТА ГРЧКА ЧОКО 1/2 ЗАФИР
ТОРТА ГРЧКА ЧОКО 1/2 ЗАФИР
370,00 ден.
ТОРТА МОЦАРТ 1/2 ЗАФИР
ТОРТА МОЦАРТ 1/2 ЗАФИР
370,00 ден.
ТОРТА КАРАМЕЛА ЗАФИР
ТОРТА КАРАМЕЛА ЗАФИР
480,00 ден.
ТОРТА ОПЕРА ЗАФИР
ТОРТА ОПЕРА ЗАФИР
750,00 ден.
ТОРТА КРОКАНТ МУС ЗАФИР
ТОРТА КРОКАНТ МУС ЗАФИР
480,00 ден.
ТОРТА ЕГЗОТИК ЗАФИР
ТОРТА ЕГЗОТИК ЗАФИР
690,00 ден.
ТОРТА АМАРЕНА ЗАФИР
ТОРТА АМАРЕНА ЗАФИР
690,00 ден.
Прегледани