Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Затвори ги филтрите
од до
  •  
  •  

- 12,5 %

КАКАО КРАШ 100Г
КАКАО КРАШ 100Г
56,00 ден. 49,00 ден.
Акција до: 31.12.2019
КАКАО АГРОПЛОД 100Г
КАКАО АГРОПЛОД 100Г
31,00 ден.

- 17,11 %

ЧОКО НАПИТОК КРАШ ЕКСПРЕС 200Г
ЧОКО НАПИТОК КРАШ ЕКСПРЕС 200Г
76,00 ден. 63,00 ден.
Акција до: 31.12.2019

- 19,72 %

ЧОКО НАПИТОК КРАШ ЕКСПРЕС 330Г
ЧОКО НАПИТОК КРАШ ЕКСПРЕС 330Г
142,00 ден. 114,00 ден.
Акција до: 31.12.2019

- 17,61 %

ЧОКО НАПИТОК КРАШ ЕКСПРЕС 400Г
ЧОКО НАПИТОК КРАШ ЕКСПРЕС 400Г
142,00 ден. 117,00 ден.
Акција до: 31.12.2019
КАКАО ЕВИТА 100Г
КАКАО ЕВИТА 100Г
27,00 ден.
ЧОКО НАПИТОК ЛИНО 300Г+30Г ГРАТИС
ЧОКО НАПИТОК ЛИНО 300Г+30Г ГРАТИС
102,00 ден.
ЧОКО НАПИТОК ЛИНО ПОДРАВКА 150Г
ЧОКО НАПИТОК ЛИНО ПОДРАВКА 150Г
55,00 ден.
Прегледани