Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Затвори ги филтрите
од до
  •  
  •  
1 Од 2

- 16,67 %

БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС НАТУРАЛ 80Г
БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС НАТУРАЛ 80Г
30,00 ден. 25,00 ден.
Акција до: 30.11.2019

- 16,67 %

БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС СПАНАЌ/СИРЕЊЕ 70Г
БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС СПАНАЌ/СИРЕЊЕ 70Г
30,00 ден. 25,00 ден.
Акција до: 30.11.2019

- 16,67 %

БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС ПИЦА 70Г
БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС ПИЦА 70Г
30,00 ден. 25,00 ден.
Акција до: 30.11.2019

- 16,67 %

БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС СЛАНИНА 70Г
БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС СЛАНИНА 70Г
30,00 ден. 25,00 ден.
Акција до: 30.11.2019

- 16,67 %

БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС ДОМАТ 70Г
БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС ДОМАТ 70Г
30,00 ден. 25,00 ден.
Акција до: 30.11.2019
КУБЕТИ КЕЧАП 36Г
КУБЕТИ КЕЧАП 36Г
10,00 ден.
КУБЕТИ ЗАЗИКИ 36Г
КУБЕТИ ЗАЗИКИ 36Г
10,00 ден.

- 16,67 %

БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС МИНИ ПИЦА 80Г
БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС МИНИ ПИЦА 80Г
30,00 ден. 25,00 ден.
Акција до: 30.11.2019
КУБЕТИ ПИЦА 35Г
КУБЕТИ ПИЦА 35Г
10,00 ден.

- 16,13 %

БРУСКЕТИ МАРЕТИ ПЕЧУРКИ КРЕМ 70Г
БРУСКЕТИ МАРЕТИ ПЕЧУРКИ КРЕМ 70Г
31,00 ден. 26,00 ден.
Акција до: 30.11.2019
КУБЕТИ ПИЛЕШКО 35Г
КУБЕТИ ПИЛЕШКО 35Г
10,00 ден.

- 16,13 %

БРУСКЕТИ МАРЕТИ ДОМАТ/МАСЛИНКИ/ОРИГАНО 70Г
БРУСКЕТИ МАРЕТИ ДОМАТ/МАСЛИНКИ/ОРИГАНО 70Г
31,00 ден. 26,00 ден.
Акција до: 30.11.2019

- 16,13 %

БРУСКЕТИ МАРЕТИ 4 ВИДОВИ СИРЕЊА 70Г
БРУСКЕТИ МАРЕТИ 4 ВИДОВИ СИРЕЊА 70Г
31,00 ден. 26,00 ден.
Акција до: 30.11.2019
КРЕКЕРИ ТУК СОЛ 100Г
КРЕКЕРИ ТУК СОЛ 100Г
34,00 ден.

- 16,13 %

БРУСКЕТИ МАРЕТИ МЕШАН ЗЕЛЕНЧУК 70Г
БРУСКЕТИ МАРЕТИ МЕШАН ЗЕЛЕНЧУК 70Г
31,00 ден. 26,00 ден.
Акција до: 30.11.2019

- 16,13 %

БРУСКЕТИ МАРЕТИ СПАНАЌ/СИРЕЊЕ 70Г
БРУСКЕТИ МАРЕТИ СПАНАЌ/СИРЕЊЕ 70Г
31,00 ден. 26,00 ден.
Акција до: 30.11.2019

- 16,13 %

БРУСКЕТИ МАРЕТИ ПИЦА 70Г
БРУСКЕТИ МАРЕТИ ПИЦА 70Г
31,00 ден. 26,00 ден.
Акција до: 30.11.2019
1 Од 2
Прегледани