Затвори ги филтрите
од до
  •  
  •  

- 21,28 %

БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС НАТУРАЛ 80Г
БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС НАТУРАЛ 80Г
47,00 ден. 37,00 ден.
Акција до: 30.11.2022

- 21,28 %

БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС СПАНАЌ/СИРЕЊЕ 70Г
БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС СПАНАЌ/СИРЕЊЕ 70Г
47,00 ден. 37,00 ден.
Акција до: 30.11.2022

- 21,28 %

БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС ПИЦА 70Г
БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС ПИЦА 70Г
47,00 ден. 37,00 ден.
Акција до: 30.11.2022

- 21,28 %

БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС СЛАНИНА 70Г
БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС СЛАНИНА 70Г
47,00 ден. 37,00 ден.
Акција до: 30.11.2022

- 21,28 %

БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС ДОМАТ 70Г
БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС ДОМАТ 70Г
47,00 ден. 37,00 ден.
Акција до: 30.11.2022

- 15 %

КУБЕТИ КЕЧАП 36Г
КУБЕТИ КЕЧАП 36Г
20,00 ден. 17,00 ден.
Акција до: 30.11.2022

- 15 %

КУБЕТИ ЗАЗИКИ 36Г
КУБЕТИ ЗАЗИКИ 36Г
20,00 ден. 17,00 ден.
Акција до: 30.11.2022

- 15 %

КУБЕТИ ПИЦА 35Г
КУБЕТИ ПИЦА 35Г
20,00 ден. 17,00 ден.
Акција до: 30.11.2022

- 12,5 %

БРУСКЕТИ МАРЕТИ ПЕЧУРКИ КРЕМ 70Г
БРУСКЕТИ МАРЕТИ ПЕЧУРКИ КРЕМ 70Г
40,00 ден. 35,00 ден.
Акција до: 30.11.2022

- 15 %

КУБЕТИ ПИЛЕШКО 35Г
КУБЕТИ ПИЛЕШКО 35Г
20,00 ден. 17,00 ден.
Акција до: 30.11.2022

- 12,5 %

БРУСКЕТИ МАРЕТИ ДОМАТ/МАСЛИНКИ/ОРИГАНО 70Г
БРУСКЕТИ МАРЕТИ ДОМАТ/МАСЛИНКИ/ОРИГАНО 70Г
40,00 ден. 35,00 ден.
Акција до: 30.11.2022
КРЕКЕРИ ТУК СОЛ 100Г
КРЕКЕРИ ТУК СОЛ 100Г
40,00 ден.

- 12,5 %

БРУСКЕТИ МАРЕТИ МЕШАН ЗЕЛЕНЧУК 70Г
БРУСКЕТИ МАРЕТИ МЕШАН ЗЕЛЕНЧУК 70Г
40,00 ден. 35,00 ден.
Акција до: 30.11.2022

- 12,5 %

БРУСКЕТИ МАРЕТИ СПАНАЌ/СИРЕЊЕ 70Г
БРУСКЕТИ МАРЕТИ СПАНАЌ/СИРЕЊЕ 70Г
40,00 ден. 35,00 ден.
Акција до: 30.11.2022

- 12,5 %

БРУСКЕТИ МАРЕТИ ПИЦА 70Г
БРУСКЕТИ МАРЕТИ ПИЦА 70Г
40,00 ден. 35,00 ден.
Акција до: 30.11.2022

- 12,5 %

БРУСКЕТИ МАРЕТИ ЧИЛИ 70Г
БРУСКЕТИ МАРЕТИ ЧИЛИ 70Г
40,00 ден. 35,00 ден.
Акција до: 30.11.2022

- 15 %

КУБЕТИ ПАВЛАКА КРОМИД 35Г
КУБЕТИ ПАВЛАКА КРОМИД 35Г
20,00 ден. 17,00 ден.
Акција до: 30.11.2022

- 22,92 %

БЕЈК РОЛС БРАН ЧИЛИ 80Г
БЕЈК РОЛС БРАН ЧИЛИ 80Г
48,00 ден. 37,00 ден.
Акција до: 30.11.2022

- 21,28 %

БЕЈК РОЛС БРАН СОЛ 80Г
БЕЈК РОЛС БРАН СОЛ 80Г
47,00 ден. 37,00 ден.
Акција до: 30.11.2022

- 22,92 %

БЕЈК РОЛС БРАН ПИЦА 80Г
БЕЈК РОЛС БРАН ПИЦА 80Г
48,00 ден. 37,00 ден.
Акција до: 30.11.2022

- 12,5 %

БРУСКЕТИ МАРЕТИ КРОМИД ПАВЛАКА 70Г
БРУСКЕТИ МАРЕТИ КРОМИД ПАВЛАКА 70Г
40,00 ден. 35,00 ден.
Акција до: 30.11.2022
Прегледани