Затвори ги филтрите
од до
  •  

- 12,5 %

КРОАСАН 7ДЕЈС МАКС КАКАО 80Г
КРОАСАН 7ДЕЈС МАКС КАКАО 80Г
40,00 ден. 35,00 ден.
Акција до: 30.04.2024

- 12,5 %

КРОАСАН 7ДЕЈС МАКС КАКАО/ВАНИЛА 80Г
КРОАСАН 7ДЕЈС МАКС КАКАО/ВАНИЛА 80Г
40,00 ден. 35,00 ден.
Акција до: 30.04.2024

- 12,5 %

КРОАСАН 7ДЕЈС МАКС ЛЕШНИК 80Г
КРОАСАН 7ДЕЈС МАКС ЛЕШНИК 80Г
40,00 ден. 35,00 ден.
Акција до: 30.04.2024

- 12,5 %

КРОАСАН 7ДЕЈС МАКС БРУЛЕ 80Г
КРОАСАН 7ДЕЈС МАКС БРУЛЕ 80Г
40,00 ден. 35,00 ден.
Акција до: 30.04.2024

- 12,5 %

КРОАСАН 7ДЕЈС ДАБЛ ВИШНА/ВАНИЛА 80Г
КРОАСАН 7ДЕЈС ДАБЛ ВИШНА/ВАНИЛА 80Г
40,00 ден. 35,00 ден.
Акција до: 30.04.2024
Прегледани