Затвори ги филтрите
од до
  •  
  •  

- 25 %

ТОРТИЦА КРАШ ЧОКОЛАДНА 25Г
ТОРТИЦА КРАШ ЧОКОЛАДНА 25Г
20,00 ден. 15,00 ден.
Акција до: 30.04.2024

- 13,91 %

НАПОЛИТАНКИ ФРОНДИ НУГАТ 250Г
НАПОЛИТАНКИ ФРОНДИ НУГАТ 250Г
115,00 ден. 99,00 ден.
Акција до: 30.04.2024

- 13,91 %

НАПОЛИТАНКИ ФРОНДИ КАКАО 250Г
НАПОЛИТАНКИ ФРОНДИ КАКАО 250Г
115,00 ден. 99,00 ден.
Акција до: 30.04.2024

- 9,7 %

НАПОЛИТАНКА КРАШ ЧОКОЛАДИРАНА 250Г
НАПОЛИТАНКА КРАШ ЧОКОЛАДИРАНА 250Г
165,00 ден. 149,00 ден.
Акција до: 30.04.2024

- 16,84 %

НАПОЛИТАНКИ ЈАДРО ОРИГИНАЛ 200Г
НАПОЛИТАНКИ ЈАДРО ОРИГИНАЛ 200Г
95,00 ден. 79,00 ден.
Акција до: 30.04.2024
ВАФЕЛ ЛИОН 42Г
ВАФЕЛ ЛИОН 42Г
40,00 ден.

- 6,69 %

НАПОЛИТАНКА КРАШ ЧОКОЛАДИРАНА 500Г
НАПОЛИТАНКА КРАШ ЧОКОЛАДИРАНА 500Г
299,00 ден. 279,00 ден.
Акција до: 30.04.2024

- 12,06 %

НАПОЛИТАНКИ ЈАДРО ОРИГИНАЛ 430Г
НАПОЛИТАНКИ ЈАДРО ОРИГИНАЛ 430Г
199,00 ден. 175,00 ден.
Акција до: 30.04.2024
ВАФЕЛ ЛИОН БЕЛ 42Г
ВАФЕЛ ЛИОН БЕЛ 42Г
40,00 ден.
Прегледани