Затвори ги филтрите
од до
  •  
  •  
1 Од 2

- 11,76 %

ТОРТИЦА КРАШ ЧОКОЛАДНА 25Г
ТОРТИЦА КРАШ ЧОКОЛАДНА 25Г
17,00 ден. 15,00 ден.
Акција до: 30.11.2022

- 10,1 %

НАПОЛИТАНКИ ФРОНДИ НУГАТ 250Г
НАПОЛИТАНКИ ФРОНДИ НУГАТ 250Г
99,00 ден. 89,00 ден.
Акција до: 30.11.2022

- 10,1 %

НАПОЛИТАНКИ ФРОНДИ КАКАО 250Г
НАПОЛИТАНКИ ФРОНДИ КАКАО 250Г
99,00 ден. 89,00 ден.
Акција до: 30.11.2022

- 14,84 %

НАПОЛИТАНКА КРАШ ЧОКОЛАДИРАНА 250Г
НАПОЛИТАНКА КРАШ ЧОКОЛАДИРАНА 250Г
128,00 ден. 109,00 ден.
Акција до: 30.11.2022

- 8 %

НАПОЛИТАНКИ ЈАДРО ОРИГИНАЛ 200Г
НАПОЛИТАНКИ ЈАДРО ОРИГИНАЛ 200Г
75,00 ден. 69,00 ден.
Акција до: 30.11.2022
ВАФЕЛ ЛИОН 42Г
ВАФЕЛ ЛИОН 42Г
29,00 ден.

- 12,9 %

НАПОЛИТАНКИ МИРА НАПОЛИТАНА ТОРТА 400Г
НАПОЛИТАНКИ МИРА НАПОЛИТАНА ТОРТА 400Г
155,00 ден. 135,00 ден.
Акција до: 30.11.2022

- 15,32 %

НАПОЛИТАНКА КРАШ ЧОКОЛАДИРАНА 500Г
НАПОЛИТАНКА КРАШ ЧОКОЛАДИРАНА 500Г
235,00 ден. 199,00 ден.
Акција до: 30.11.2022

- 12,65 %

НАПОЛИТАНКИ ЈАДРО ОРИГИНАЛ 430Г
НАПОЛИТАНКИ ЈАДРО ОРИГИНАЛ 430Г
166,00 ден. 145,00 ден.
Акција до: 30.11.2022
ВАФЕЛ ЛИОН БЕЛ 42Г
ВАФЕЛ ЛИОН БЕЛ 42Г
29,00 ден.

- 10,91 %

НАПОЛИТАНКИ ДОРИНА КРАШ 100Г
НАПОЛИТАНКИ ДОРИНА КРАШ 100Г
55,00 ден. 49,00 ден.
Акција до: 30.11.2022
1 Од 2
Прегледани