Продуктот е успешно додаден.

ЛИМОН

ЛИМОН
95,00 ден. *
Содржина: 0.5 kg (95,00 MKD * / 1 kg)

Цената со вклучен ДДВ

  • 002043
  • Овој производ се мери на вага и варира по тежина а горе е истакната приближна цена. Во кошницата ќе биде наведена најблиската приближна цена според количината која сте ја одбрале. Финалната цена ке биде на самата фискална сметка откако ке се измери тежината на производот. Ако плаќате преку интернет од вашата сметка ќе се наплати оној износ кој што ќе го добиете на нашата сметка после испораката. Сликата на производот е само симболичен приказ.
Информациии за производот "ЛИМОН"
Корисни линкови за "ЛИМОН"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЛИМОН"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (94,00 MKD * / 1 kg)
94,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (75,00 MKD * / 1 kg)
75,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (87,00 MKD * / 1 kg)
87,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (89,00 MKD * / 1 kg)
89,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (119,00 MKD * / 1 kg)
119,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (40,00 MKD * / 1 kg)
40,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)
35,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (51,00 MKD * / 1 kg)
51,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (115,00 MKD * / 1 kg)
115,00 ден.
ЈАБОЛКО ГРИНИ ЈАБОЛКО ГРИНИ
Содржжина 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)
35,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
34,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (108,00 MKD * / 1 kg)
108,00 ден.
ЦИТРОН ЦРВЕН ЦИТРОН ЦРВЕН
Содржжина 0.5 kg (97,00 MKD * / 1 kg)
97,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
26,00 ден.
ЈАБОЛКО ЦРВЕН ДЕЛИШЕЦ ЈАБОЛКО ЦРВЕН ДЕЛИШЕЦ
Содржжина 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)
35,00 ден.
АВОКАДО АВОКАДО
Содржжина 0.5 kg (319,00 MKD * / 1 kg)
319,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)
35,00 ден.
ЦВЕКЛО /КГ ЦВЕКЛО /КГ
Содржжина 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)
35,00 ден.
БРОКУЛА /КГ БРОКУЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (109,00 MKD * / 1 kg)
109,00 ден.
ЗЕЛКА БЕЛА /КГ ЗЕЛКА БЕЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (22,00 MKD * / 1 kg)
22,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (94,00 MKD * / 1 kg)
94,00 ден.
КАШКАВАЛ БУЧЕН КОЗЈАК КРАВЈИ /КГ КАШКАВАЛ БУЧЕН КОЗЈАК КРАВЈИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (434,00 MKD * / 1 kg)
434,00 ден.
Прегледани