Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Затвори ги филтрите
од до
  •  
1 Од 2
БАНАНИ
БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (63,00 MKD * / 1 kg)
63,00 ден.
ЛУБЕНИЦА
ЛУБЕНИЦА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ЛИМОН
ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (95,00 MKD * / 1 kg)
95,00 ден.
ПОРТОКАЛ
ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
МАНДАРИНА
МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ПРАСКИ
ПРАСКИ
Содржжина 0.5 kg (185,00 MKD * / 1 kg)
185,00 ден.
ГРОЗЈЕ КАРДИНАЛ/ЦРНО
ГРОЗЈЕ КАРДИНАЛ/ЦРНО
Содржжина 0.5 kg (239,00 MKD * / 1 kg)
239,00 ден.
ПРАСКА НЕКТАРИНА
ПРАСКА НЕКТАРИНА
Содржжина 0.5 kg (185,00 MKD * / 1 kg)
185,00 ден.
ДИЊА ПОЛИДОР
ДИЊА ПОЛИДОР
Содржжина 0.5 kg (149,00 MKD * / 1 kg)
149,00 ден.
ЈАБОЛКО ГРИНИ
ЈАБОЛКО ГРИНИ
Содржжина 0.5 kg (49,00 MKD * / 1 kg)
49,00 ден.
ЈАБОЛКО МУЦО
ЈАБОЛКО МУЦО
Содржжина 0.5 kg (49,00 MKD * / 1 kg)
49,00 ден.
ЈАБОЛКО ЦРВЕНО ДЕЛИШЕЦ
ЈАБОЛКО ЦРВЕНО ДЕЛИШЕЦ
Содржжина 0.5 kg (49,00 MKD * / 1 kg)
49,00 ден.
ЦИТРОН ЦРВЕН
ЦИТРОН ЦРВЕН
Содржжина 0.5 kg (115,00 MKD * / 1 kg)
115,00 ден.
КАЈСИИ
КАЈСИИ
Содржжина 0.5 kg (270,00 MKD * / 1 kg)
270,00 ден.
АНАНАС
АНАНАС
Содржжина 0.2 kg (119,00 MKD * / 1 kg)
119,00 ден.
ЈАБОЛКО ЗЛАТЕН ДЕЛИШЕС
ЈАБОЛКО ЗЛАТЕН ДЕЛИШЕС
Содржжина 0.5 kg (49,00 MKD * / 1 kg)
49,00 ден.
ЈАГОДИ
ЈАГОДИ
Содржжина 0.5 kg (139,00 MKD * / 1 kg)
139,00 ден.
ЦРЕШИ
ЦРЕШИ
Содржжина 0.5 kg (95,00 MKD * / 1 kg)
95,00 ден.
КРУША ВИЉАМОВКА
КРУША ВИЉАМОВКА
Содржжина 0.5 kg (145,00 MKD * / 1 kg)
145,00 ден.
КИВИ
КИВИ
Содржжина 0.5 kg (75,00 MKD * / 1 kg)
75,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (30,00 MKD * / 1 kg)
30,00 ден.
АВОКАДО
АВОКАДО
Содржжина 0.5 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден.
КРУША АБАТЕ
КРУША АБАТЕ
Содржжина 0.5 kg (125,00 MKD * / 1 kg)
125,00 ден.
КРУША САНТА МАРИЈА
КРУША САНТА МАРИЈА
Содржжина 0.5 kg (120,00 MKD * / 1 kg)
120,00 ден.
1 Од 2
Прегледани