Продуктот е успешно додаден.

ЧОКО КИНДЕР БУЕНО 43Г

ЧОКО КИНДЕР БУЕНО 43Г
30,00 ден. * 41,00 ден. * (26,83% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 000281
Информациии за производот "ЧОКО КИНДЕР БУЕНО 43Г"
Корисни линкови за "ЧОКО КИНДЕР БУЕНО 43Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЧОКО КИНДЕР БУЕНО 43Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (66,00 MKD * / 1 kg)
66,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (52,00 MKD * / 1 kg)
52,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (73,00 MKD * / 1 kg)
73,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (26,00 MKD * / 1 kg)
26,00 ден.

- 12,16 %

МАЈОНЕЗ ТОМИ КЕСА 263Г МАЈОНЕЗ ТОМИ КЕСА 263Г
65,00 ден. 74,00 ден.
ЈАБОЛКО ЦРВЕНО ДЕЛИШЕЦ ЈАБОЛКО ЦРВЕНО ДЕЛИШЕЦ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.

- 29,63 %

КАШКАВАЛ ЗДРАВЈЕ КРАВЈИ 500Г КАШКАВАЛ ЗДРАВЈЕ КРАВЈИ 500Г
Содржжина 0.15 kg (425,00 MKD * / 1 kg)
425,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ
Содржжина 0.15 kg (399,00 MKD * / 1 kg)
399,00 ден.
Прегледани