Затвори ги филтрите
од до
  •  
1 Од 2

- 21,82 %

ДОМАТ
ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
55,00 ден. 43,00 ден.
Акција до: 28.11.2021
КОМПИР МЛАД /КГ
КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
КРАСТАВИЦА
КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (109,00 MKD * / 1 kg)
109,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
30,00 ден.
КРОМИД
КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (29,00 MKD * / 1 kg)
29,00 ден.
ТИКВИЦА /ПАРЧЕ
ТИКВИЦА /ПАРЧЕ
33,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (91,00 MKD * / 1 kg)
91,00 ден.
МАГДОНОС КИТКА
МАГДОНОС КИТКА
16,00 ден.
КРОМИД МЛАД КИТКА
КРОМИД МЛАД КИТКА
26,00 ден.
ПИПЕРКИ ЛУТИ  ПАРЧЕ
ПИПЕРКИ ЛУТИ ПАРЧЕ
15,00 ден.
МОРКОВ
МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
ПРАЗ ПАРЧЕ
ПРАЗ ПАРЧЕ
60,00 ден.
БРОКУЛА /КГ
БРОКУЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (79,00 MKD * / 1 kg)
79,00 ден.
БЛИТВА КИТКА
БЛИТВА КИТКА
20,00 ден.
ЦВЕКЛО /КГ
ЦВЕКЛО /КГ
Содржжина 0.5 kg (26,00 MKD * / 1 kg)
26,00 ден.
КАРФИОЛ /КГ
КАРФИОЛ /КГ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
БАБУРИ ЖОЛТИ /КГ
БАБУРИ ЖОЛТИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
ЃУМБИР /КГ
ЃУМБИР /КГ
Содржжина 0.15 kg (235,00 MKD * / 1 kg)
235,00 ден.
ЛУК /КГ
ЛУК /КГ
Содржжина 0.2 kg (209,00 MKD * / 1 kg)
209,00 ден.
САЛАТА МЕШАНА 1ПАРЧЕ
САЛАТА МЕШАНА 1ПАРЧЕ
79,00 ден.
РУКОЛА ПАКУВАНА
РУКОЛА ПАКУВАНА
79,00 ден.
ДОМАТИ ШЕРИ /КГ
ДОМАТИ ШЕРИ /КГ
Содржжина 0.2 kg (185,00 MKD * / 1 kg)
185,00 ден.
ПАШКАНАТ /КГ
ПАШКАНАТ /КГ
Содржжина 0.2 kg (155,00 MKD * / 1 kg)
155,00 ден.
1 Од 2
Прегледани