Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Продуктот е успешно додаден.

КРОАСАН 7ДЕЈС ДАБЛ ВИШНА/ВАНИЛА 80Г

КРОАСАН 7ДЕЈС ДАБЛ ВИШНА/ВАНИЛА 80Г
25,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000632
Информациии за производот "КРОАСАН 7ДЕЈС ДАБЛ ВИШНА/ВАНИЛА 80Г"
Корисни линкови за "КРОАСАН 7ДЕЈС ДАБЛ ВИШНА/ВАНИЛА 80Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "КРОАСАН 7ДЕЈС ДАБЛ ВИШНА/ВАНИЛА 80Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КАШКАВАЛ КАПОНЕ МОЦАРЕЛА ПИЦА /КГ КАШКАВАЛ КАПОНЕ МОЦАРЕЛА ПИЦА /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден.
ДИЊА ПОЛИДОР ДИЊА ПОЛИДОР
Содржжина 0.5 kg (20,00 MKD * / 1 kg)
20,00 ден.
ЛУБЕНИЦА ЛУБЕНИЦА
Содржжина 0.5 kg (13,00 MKD * / 1 kg)
13,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (90,00 MKD * / 1 kg)
90,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (55,00 MKD * / 1 kg)
55,00 ден.

- 40,74 %

ФИЛЕ СОЛЕТА ПИЛЕШКО ЧАДЕНО /КГ ФИЛЕ СОЛЕТА ПИЛЕШКО ЧАДЕНО /КГ
Содржжина 0.15 kg (249,00 MKD * / 1 kg)
249,00 ден.
СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден.

- 7,14 %

СОК СИНАЛКО КОЛА 2Л СОК СИНАЛКО КОЛА 2Л
39,00 ден. 42,00 ден.

- 40,74 %

КАШКАВАЛ КАПОНЕ МОЦАРЕЛА ПИЦА /КГ КАШКАВАЛ КАПОНЕ МОЦАРЕЛА ПИЦА /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден.

- 16,81 %

Прегледани