Продуктот е успешно додаден.

ДЕО СПРЕЈ ДОВЕ СОРТНО 150МЛ

ДЕО СПРЕЈ ДОВЕ СОРТНО 150МЛ
175,00 ден. * 192,00 ден. * (8,85% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 001313
Информациии за производот "ДЕО СПРЕЈ ДОВЕ СОРТНО 150МЛ"
Корисни линкови за "ДЕО СПРЕЈ ДОВЕ СОРТНО 150МЛ"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ДЕО СПРЕЈ ДОВЕ СОРТНО 150МЛ"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (74,00 MKD * / 1 kg)
74,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
28,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (58,00 MKD * / 1 kg)
58,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (61,00 MKD * / 1 kg)
61,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.

- 8,02 %

Прегледани