Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Продуктот е успешно додаден.

СОК СИНАЛКО КОЛА 2Л

СОК СИНАЛКО КОЛА 2Л
39,00 ден. * 42,00 ден. * (7,14% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 004771
Информациии за производот "СОК СИНАЛКО КОЛА 2Л"
Корисни линкови за "СОК СИНАЛКО КОЛА 2Л"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СОК СИНАЛКО КОЛА 2Л"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КАШКАВАЛ КАПОНЕ МОЦАРЕЛА ПИЦА /КГ КАШКАВАЛ КАПОНЕ МОЦАРЕЛА ПИЦА /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден.
ДИЊА ПОЛИДОР ДИЊА ПОЛИДОР
Содржжина 0.5 kg (20,00 MKD * / 1 kg)
20,00 ден.

- 16,81 %

ЧАЈНА КОБАСИЦА СОЛЕТА /КГ ЧАЈНА КОБАСИЦА СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (435,00 MKD * / 1 kg)
435,00 ден.
ГРОЗЈЕ КАРДИНАЛ/ЦРНО ГРОЗЈЕ КАРДИНАЛ/ЦРНО
Содржжина 0.5 kg (49,00 MKD * / 1 kg)
49,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (90,00 MKD * / 1 kg)
90,00 ден.
МОРТАДЕЛА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ МОРТАДЕЛА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ
Содржжина 0.15 kg (320,00 MKD * / 1 kg)
320,00 ден.
СИРЕЊЕ БАЧИЛО КРАВЈО ВАКУМ СИРЕЊЕ БАЧИЛО КРАВЈО ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (225,00 MKD * / 1 kg)
225,00 ден.

- 12,53 %

КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ПИТА КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ПИТА
Содржжина 0.2 kg (349,00 MKD * / 1 kg)
349,00 ден. 399,00 ден.

- 35,97 %

- 8,77 %

ПИВО БАДВАЈЗЕР 0.5Л ПИВО БАДВАЈЗЕР 0.5Л
52,00 ден. 57,00 ден.

- 15,38 %

КУЛЕН ГАВРИЛОВИЧ 80Г КУЛЕН ГАВРИЛОВИЧ 80Г
55,00 ден. 65,00 ден.

- 10,77 %

- 14,58 %

- 2 %

АЈРАН СУТАШ 1Л АЈРАН СУТАШ 1Л
49,00 ден. 50,00 ден.

- 29,29 %

- 12,5 %

МАКАРОНИ РИСКОСА 45 500Г МАКАРОНИ РИСКОСА 45 500Г
42,00 ден. 48,00 ден.
КАШКАВАЛ МАЛЕШЕВСКИ МЕШАН 500Г КАШКАВАЛ МАЛЕШЕВСКИ МЕШАН 500Г
Содржжина 0.15 kg (415,00 MKD * / 1 kg)
415,00 ден.
ЧАЈНА КОБАСИЦА СОЛЕТА /КГ ЧАЈНА КОБАСИЦА СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (435,00 MKD * / 1 kg)
435,00 ден.

- 11,11 %

- 23,59 %

- 20 %

- 15,46 %

Прегледани