Продуктот е успешно додаден.

СОС НЕКТАР ТОМАТЕЛО ЧИЛИ 0.5Л

СОС НЕКТАР ТОМАТЕЛО ЧИЛИ 0.5Л
46,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000029
Информациии за производот "СОС НЕКТАР ТОМАТЕЛО ЧИЛИ 0.5Л"
Корисни линкови за "СОС НЕКТАР ТОМАТЕЛО ЧИЛИ 0.5Л"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СОС НЕКТАР ТОМАТЕЛО ЧИЛИ 0.5Л"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (86,00 MKD * / 1 kg)
86,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (58,00 MKD * / 1 kg)
58,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (87,00 MKD * / 1 kg)
87,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
43,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ
Содржжина 0.15 kg (567,00 MKD * / 1 kg)
567,00 ден.

- 14,63 %

КАШКАВАЛ ИДЕАЛ ШИПКА МЕШАН ВАКУМ КАШКАВАЛ ИДЕАЛ ШИПКА МЕШАН ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (591,00 MKD * / 1 kg)
591,00 ден.
КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА ОВЧИ ВАК. /КГ КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА ОВЧИ ВАК. /КГ
Содржжина 0.5 kg (709,00 MKD * / 1 kg)
709,00 ден.
КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ
Содржжина 0.15 kg (567,00 MKD * / 1 kg)
567,00 ден.
ГРОЗЈЕ БЕЛО ВИКТОРИЈА ГРОЗЈЕ БЕЛО ВИКТОРИЈА
Содржжина 0.5 kg (85,00 MKD * / 1 kg)
85,00 ден.
КАШКАВАЛ МЕШАН КУМАНОВСКИ 3/1 КАШКАВАЛ МЕШАН КУМАНОВСКИ 3/1
Содржжина 0.15 kg (630,00 MKD * / 1 kg)
630,00 ден.
ПРАСКА НЕКТАРИНА ПРАСКА НЕКТАРИНА
Содржжина 0.5 kg (79,00 MKD * / 1 kg)
79,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
28,00 ден.
ЈАБОЛКО ЦРВЕН ДЕЛИШЕЦ ЈАБОЛКО ЦРВЕН ДЕЛИШЕЦ
Содржжина 0.5 kg (85,00 MKD * / 1 kg)
85,00 ден.
ПИПЕРКИ ЛУТИ /КГ ПИПЕРКИ ЛУТИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (79,00 MKD * / 1 kg)
79,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ЗЕЛКА БЕЛА /КГ ЗЕЛКА БЕЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (22,00 MKD * / 1 kg)
22,00 ден.
Прегледани