Продуктот е успешно додаден.

ПЛИНСКА БОЦА КОНТИНЕНТ ГАС 190Г

ПЛИНСКА БОЦА КОНТИНЕНТ ГАС 190Г
28,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000096
Информациии за производот "ПЛИНСКА БОЦА КОНТИНЕНТ ГАС 190Г"
Корисни линкови за "ПЛИНСКА БОЦА КОНТИНЕНТ ГАС 190Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ПЛИНСКА БОЦА КОНТИНЕНТ ГАС 190Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ КРАВЈИ ВАКУМ КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ КРАВЈИ ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (379,00 MKD * / 1 kg)
379,00 ден.

- 5,88 %

ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г
32,00 ден. 34,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (60,00 MKD * / 1 kg)
60,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДРВА /КГ ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДРВА /КГ
Содржжина 0.15 kg (469,00 MKD * / 1 kg)
469,00 ден.
ОРЕВИ ЧЕЗА ЈАТКИ /КГ ОРЕВИ ЧЕЗА ЈАТКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (595,00 MKD * / 1 kg)
595,00 ден.

- 4,84 %

МЛЕКО АЛПСКО 3.5% 1Л МЛЕКО АЛПСКО 3.5% 1Л
59,00 ден. 62,00 ден.
КУЛЕН СОЛЕТА /КГ КУЛЕН СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (520,00 MKD * / 1 kg)
520,00 ден.

- 9,52 %

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
БАДЕМ ЧЕЗА ПЕЧЕН /КГ БАДЕМ ЧЕЗА ПЕЧЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (650,00 MKD * / 1 kg)
650,00 ден.
МАСЛИНКИ КОНФИТ БЕЗ СЕМКА 141-160 /КГ МАСЛИНКИ КОНФИТ БЕЗ СЕМКА 141-160 /КГ
Содржжина 0.15 kg (305,00 MKD * / 1 kg)
305,00 ден.
МАСЛИНКИ ОЛИМП ЗЕЛЕНИ СО ПИПЕРКИ 181-200 /КГ МАСЛИНКИ ОЛИМП ЗЕЛЕНИ СО ПИПЕРКИ 181-200 /КГ
Содржжина 0.15 kg (245,00 MKD * / 1 kg)
245,00 ден.

- 13,42 %

Прегледани