Продуктот е успешно додаден.

ПАШТЕТА КАРНЕКС ЈЕТРЕНА 50Г

ПАШТЕТА КАРНЕКС ЈЕТРЕНА 50Г
36,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000076
Информациии за производот "ПАШТЕТА КАРНЕКС ЈЕТРЕНА 50Г"
Корисни линкови за "ПАШТЕТА КАРНЕКС ЈЕТРЕНА 50Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ПАШТЕТА КАРНЕКС ЈЕТРЕНА 50Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (52,00 MKD * / 1 kg)
52,00 ден.

- 18,67 %

КУЛЕН СОЛЕТА /КГ КУЛЕН СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (699,00 MKD * / 1 kg)
699,00 ден.
ПЕЧЕНИЦА СОЛЕТА СВИНСКА ЧАДЕНА /КГ ПЕЧЕНИЦА СОЛЕТА СВИНСКА ЧАДЕНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (625,00 MKD * / 1 kg)
625,00 ден.
МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ
Содржжина 0.15 kg (399,00 MKD * / 1 kg)
399,00 ден.
КАШКАВАЛ МЕШАН КУМАНОВСКИ 3/1 КАШКАВАЛ МЕШАН КУМАНОВСКИ 3/1
Содржжина 0.15 kg (725,00 MKD * / 1 kg)
725,00 ден.
Прегледани