Продуктот е успешно додаден.

САРДИНА ЕВА ВО МАСЛО 115Г

САРДИНА ЕВА ВО МАСЛО 115Г
59,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 001116
Информациии за производот "САРДИНА ЕВА ВО МАСЛО 115Г"
Корисни линкови за "САРДИНА ЕВА ВО МАСЛО 115Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "САРДИНА ЕВА ВО МАСЛО 115Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (109,00 MKD * / 1 kg)
109,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (113,00 MKD * / 1 kg)
113,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ГРАДИ ПИЛЕШКИ СОЛЕТА /КГ ГРАДИ ПИЛЕШКИ СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (357,00 MKD * / 1 kg)
357,00 ден.
ЈАБОЛКО ГРИНИ ЈАБОЛКО ГРИНИ
Содржжина 0.5 kg (89,00 MKD * / 1 kg)
89,00 ден.
Прегледани