Продуктот е успешно додаден.

СОК ФРУКТАЛ ПИНГО 0.2Л

СОК ФРУКТАЛ ПИНГО 0.2Л
15,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 001398
Информациии за производот "СОК ФРУКТАЛ ПИНГО 0.2Л"
Корисни линкови за "СОК ФРУКТАЛ ПИНГО 0.2Л"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СОК ФРУКТАЛ ПИНГО 0.2Л"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ЗЕЛКА БЕЛА /КГ ЗЕЛКА БЕЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (105,00 MKD * / 1 kg)
105,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (247,00 MKD * / 1 kg)
247,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.

- 15,08 %

КРЕМ ЛИНО ЛАДА ГОЛД 350Г КРЕМ ЛИНО ЛАДА ГОЛД 350Г
169,00 ден. 199,00 ден.
КАШКАВАЛ МИЛРАМ ГАУДА 45% /КГ КАШКАВАЛ МИЛРАМ ГАУДА 45% /КГ
Содржжина 0.15 kg (619,00 MKD * / 1 kg)
619,00 ден.

- 23,53 %

КАФЕ НЕСКАФЕ 3 ВО 1 17.5Г КАФЕ НЕСКАФЕ 3 ВО 1 17.5Г
13,00 ден. 17,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (247,00 MKD * / 1 kg)
247,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (105,00 MKD * / 1 kg)
105,00 ден.
ПАШКАНАТ /КГ ПАШКАНАТ /КГ
Содржжина 0.2 kg (156,00 MKD * / 1 kg)
156,00 ден.
Прегледани