Продуктот е успешно додаден.

СОК НЕКТАР ОВОШЕН МИКС 0.2Л

СОК НЕКТАР ОВОШЕН МИКС 0.2Л
17,00 ден. * 20,00 ден. * (15% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 000026
Информациии за производот "СОК НЕКТАР ОВОШЕН МИКС 0.2Л"
Корисни линкови за "СОК НЕКТАР ОВОШЕН МИКС 0.2Л"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СОК НЕКТАР ОВОШЕН МИКС 0.2Л"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (87,00 MKD * / 1 kg)
87,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (122,00 MKD * / 1 kg)
122,00 ден.

- 43,17 %

ВЦ ГЕЛ БРЕФ ЛИМОН 700МЛ ВЦ ГЕЛ БРЕФ ЛИМОН 700МЛ
79,00 ден. 139,00 ден.

- 26,53 %

ФИЛЕ СОЛЕТА ПИЛЕШКО ЧАДЕНО /КГ ФИЛЕ СОЛЕТА ПИЛЕШКО ЧАДЕНО /КГ
Содржжина 0.15 kg (399,00 MKD * / 1 kg)
399,00 ден.
КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (490,00 MKD * / 1 kg)
490,00 ден.
МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ
Содржжина 0.15 kg (395,00 MKD * / 1 kg)
395,00 ден.
СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (343,00 MKD * / 1 kg)
343,00 ден.
СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ КРАВЈО БЕЛО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ КРАВЈО БЕЛО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (324,00 MKD * / 1 kg)
324,00 ден.
Прегледани