Продуктот е успешно додаден.

ПАВЛАКА БИТОЛСКА 20% 180Г

ПАВЛАКА БИТОЛСКА 20% 180Г
34,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000711
Информациии за производот "ПАВЛАКА БИТОЛСКА 20% 180Г"
Корисни линкови за "ПАВЛАКА БИТОЛСКА 20% 180Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ПАВЛАКА БИТОЛСКА 20% 180Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (75,00 MKD * / 1 kg)
75,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (82,00 MKD * / 1 kg)
82,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (68,00 MKD * / 1 kg)
68,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (57,00 MKD * / 1 kg)
57,00 ден.

- 5 %

ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (82,00 MKD * / 1 kg)
82,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (79,00 MKD * / 1 kg)
79,00 ден.
КАФЕ Ц 200Г КАФЕ Ц 200Г
106,00 ден.

- 10,61 %

ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (75,00 MKD * / 1 kg)
75,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (109,00 MKD * / 1 kg)
109,00 ден.
Прегледани