Продуктот е успешно додаден.

ТОПЕНО СИРЕЊЕ ЗДЕНКА КЛАСИК 140Г

ТОПЕНО СИРЕЊЕ ЗДЕНКА КЛАСИК 140Г
75,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000159
Информациии за производот "ТОПЕНО СИРЕЊЕ ЗДЕНКА КЛАСИК 140Г"
Корисни линкови за "ТОПЕНО СИРЕЊЕ ЗДЕНКА КЛАСИК 140Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ТОПЕНО СИРЕЊЕ ЗДЕНКА КЛАСИК 140Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (56,00 MKD * / 1 kg)
56,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (25,00 MKD * / 1 kg)
25,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (170,00 MKD * / 1 kg)
170,00 ден.

- 7,14 %

ЈАБОЛКО ЦРВЕНО ДЕЛИШЕЦ ЈАБОЛКО ЦРВЕНО ДЕЛИШЕЦ
Содржжина 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)
35,00 ден.

- 25 %

ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (45,00 MKD * / 1 kg)
45,00 ден. 60,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (33,00 MKD * / 1 kg)
33,00 ден.

- 6,35 %

КАШКАВАЛ ЕДАМЕР ГЕРМАНСКИ /КГ КАШКАВАЛ ЕДАМЕР ГЕРМАНСКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (375,00 MKD * / 1 kg)
375,00 ден.
ДУЊА ДУЊА
Содржжина 0.5 kg (105,00 MKD * / 1 kg)
105,00 ден.

- 8,57 %

ПАРМЕЗАН ФОРГРАНА 40Г ПАРМЕЗАН ФОРГРАНА 40Г
32,00 ден. 35,00 ден.
КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ
Содржжина 0.15 kg (389,00 MKD * / 1 kg)
389,00 ден.

- 2,53 %

МАСЛО БРИЛИЈАНТ 1Л МАСЛО БРИЛИЈАНТ 1Л
77,00 ден. 79,00 ден.

- 9,09 %

ПЧЕНКА БАНДУЕЛЕ 425МЛ ПЧЕНКА БАНДУЕЛЕ 425МЛ
50,00 ден. 55,00 ден.

- 11,9 %

ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (89,00 MKD * / 1 kg)
89,00 ден.
МОРТАДЕЛА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ МОРТАДЕЛА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ
Содржжина 0.15 kg (355,00 MKD * / 1 kg)
355,00 ден.

- 13,16 %

ПЧЕНКА БАНДУЕЛЕ 212МЛ ПЧЕНКА БАНДУЕЛЕ 212МЛ
33,00 ден. 38,00 ден.

- 13,33 %

СЕМКИ ЧЕЗА ПЕЧЕНИ /КГ СЕМКИ ЧЕЗА ПЕЧЕНИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден. 345,00 ден.
БАДЕМ ЧЕЗА ПЕЧЕН /КГ БАДЕМ ЧЕЗА ПЕЧЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (650,00 MKD * / 1 kg)
650,00 ден.

- 17,72 %

ВРЕЌИ СВИРИЛ 60Л 10/20 ВРЕЌИ СВИРИЛ 60Л 10/20
65,00 ден. 79,00 ден.

- 14,49 %

- 8,57 %

ПАРМЕЗАН ФОРГРАНА 40Г ПАРМЕЗАН ФОРГРАНА 40Г
32,00 ден. 35,00 ден.

- 4,84 %

МЛЕКО АЛПСКО 3.5% 1Л МЛЕКО АЛПСКО 3.5% 1Л
59,00 ден. 62,00 ден.

- 13,42 %

- 8,81 %

СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО КРАВЈО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО КРАВЈО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (269,00 MKD * / 1 kg)
269,00 ден. 295,00 ден.

- 6,99 %

КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (399,00 MKD * / 1 kg)
399,00 ден. 429,00 ден.

- 4,92 %

СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО ОВЧО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО ОВЧО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (309,00 MKD * / 1 kg)
309,00 ден. 325,00 ден.

- 7,44 %

ГРАДИ ПИЛЕШКИ СОЛЕТА /КГ ГРАДИ ПИЛЕШКИ СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (199,00 MKD * / 1 kg)
199,00 ден. 215,00 ден.

- 7,53 %

ШУНКА СОЛЕТА ДЕЛИКАТЕС /КГ ШУНКА СОЛЕТА ДЕЛИКАТЕС /КГ
Содржжина 0.15 kg (258,00 MKD * / 1 kg)
258,00 ден. 279,00 ден.

- 2,53 %

МАСЛО БРИЛИЈАНТ 1Л МАСЛО БРИЛИЈАНТ 1Л
77,00 ден. 79,00 ден.

- 9,85 %

КАКАО КРЕМ ТАКОВО 500Г КАКАО КРЕМ ТАКОВО 500Г
119,00 ден. 132,00 ден.

- 9,52 %

- 5,88 %

ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г
32,00 ден. 34,00 ден.

- 23,53 %

Прегледани